Şimdi Ara

TERMİKEL set üstü ocak tecrübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alışveriş yaparken genellikle yorumlardan istifade ederim ürün tercihinde. bir köşede bulunması için bu yazıyı buradada paylaşmak istedim. benim gibi bir tecrübe yaşamak zorunda kalınmaması için.
    2 adet set üstü ocak aldım. 1 tanesi başka bir ilçede sorunsuz takıldı. ama Ankara Sincan bölgesinde set üstü ocakta yaşadığım sorunları paylaşmak istedim.
    Kurulum için randevu alındı. Randevuya zamanında gelinmedi. Ardından aramalar neticesinde 11.09.15 saat 21 gibi Termikel yetkili servis elemanı gelip kurulumu yaptı. Fakat bunu yapan şahsiyet hiçbir bağlantı parçasını düzgün bağlamadığı için gaz kaçağı yaptığı fark edildi. (bu arada ürün darbeli çıktı) Servis defalarca arandı. 2 gün sonraya gün verildi. Sonuç olarak (16.09.2015) başka bir bölgeden servis geldi. Tüm bağlantıları yeniden yaptı.bunun için gün boyu telefonla defalarca tartışma yaşamak zorunda kalındı.
    Evdeki gaz kokusunun devam etmesi üzerinde 17.09.15,de 187 arandı.
    2 kez kurulan darbeli set üstü ocak gaz kaçırma devam etmesi üzerine, mahalledeki doğalgazcıdan rica edilerek sorunsuzca kurulum yaptırıldı.
    ŞİMDİ evde yaşayan tüm insanların HAYATLARI İLE OYNAYAN bu firmanın kurulum esnasında darbeli çıkan, düzgün montajı yapılmadığı için insan hayatını hiçe sayan tavrının bilinmesini istedim.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.