Şimdi Ara

Termal Pad Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı temizlemeye karar verdim fakat ekran kartına yerleştirmek için gerekli olan termal pad'ı bi türlü bulamıyorum. Az da iyi bi termal pad bakıyorum. Alabileceğim yerler varsa yazarsanız sevinirim. Ankara oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManiacFear -- 20 Temmuz 2013; 5:25:08 >

• EKnın termal padi var firebal.net de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

EKnın termal padi var firebal.net de

Hocam termal pad'ler hakkında fazla teknik bilgiye sahip değilim iletkenliği iyidir diyorsanız sipariş vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManiacFear

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

EKnın termal padi var firebal.net de

Hocam termal pad'ler hakkında fazla teknik bilgiye sahip değilim iletkenliği iyidir diyorsanız sipariş vereyim.

Ben alıp denemedim ama yazdığına göre iyi. Termal macun kullanmanızın da sakıncası olacağını sanmam(dikkatli olursanız)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E-bayda 1.50$ olanı aldım deneme maksatlı dün gece, geç gelecek farkındayım ama acelem yok, türkiyede 50 lira, 60 lira civarında satılıyor, 3 lira çok denenesi bir rakam. İstersen bekle, gelince incelememi yapayım :D. Bu arada senden gördüm termal padi, ve ihtiyacımın bu olduğuna karar verdim, çünkü bir türlü soğutamıyorum bilgisayarı.
  • Bende büyük ihtimal yurd dışından sipariş vericem. Bir kaç bilgisayarcıya sordum bulamadılar. Ürün elinize geldiği zaman haber ederseniz sevinirim.
  • tamamdır ama 1 ayı bulan bekleme süresi var ona göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.