Şimdi Ara

Termal macun yeniledikten sonra ekran kartı +10 derece ısınmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kartta yok o parça. Fan kablosunu taktınız değilmi. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • If not broken dont try to fix it durumu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

O kartta yok o parça. Fan kablosunu taktınız değilmi. 

Yaklaşık 20 yıldır donanımlarla iç içeyim, fan kablosu takılmayan kart %100 yük altında sadece 10 derece fark eder mi hocam :)

Zaten dikkat edersen açtığım konu bile normal bir konu değil bileni dahi çıkmıyor. Biri gelip ''gpu ların üzerinde genelde fabrika çıkışı 6-7W/mK macun var, sizin kullandığınız arctic 8W/mK fakat orijinal olmayabilir yada orijinal olsa bile uzun süre beklediği için yalıtkanlığı azalmıştır o yüzden daha kaliteli macun alın'' tarzı bir yorum görmek istedim ama genelde klasik technopat tarzı kalın sürdün, ince sürdün, fan takmadın mı tarzı yorumlar görmemek için 3-4 kere söküp taktığımı, macunu iyice gpu ya yaydığımı, bloğu dahi iyice oturttuğumu kontrol ettiğimi falan yazdım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtremetrader -- 3 Şubat 2021; 23:18:57 >

• xtremetrader X kullanıcısına yanıt

Technopat hakkında bilgim yok 2 fanda dönüyormu diye bakın birde vidalardaki yaylarını biraz daha açın öyle takın. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtremetrader X kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5E88FF07 -- 12 Şubat 2021; 20:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E5E88FF07

.

Macunu işlevini yitirdiyse macun yenilemek tabi ki faydalı olur. Fanları da yağ delikleri varsa yağlarsınız yoksa yapacak bir şey yok yeni alırsınız.

• Termal padler ile alakalı bir problem olabilir mi hocam? Isınan VRAM’ler GPU’yu da etkiliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.