O kartta yok o parça. Fan kablosunu taktınız değilmi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Termal macun yeniledikten sonra ekran kartı +10 derece ısınmaya başladı (2. sayfa)
-
-
If not broken dont try to fix it durumu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornO kartta yok o parça. Fan kablosunu taktınız değilmi.
Yaklaşık 20 yıldır donanımlarla iç içeyim, fan kablosu takılmayan kart %100 yük altında sadece 10 derece fark eder mi hocam :)
Zaten dikkat edersen açtığım konu bile normal bir konu değil bileni dahi çıkmıyor. Biri gelip ''gpu ların üzerinde genelde fabrika çıkışı 6-7W/mK macun var, sizin kullandığınız arctic 8W/mK fakat orijinal olmayabilir yada orijinal olsa bile uzun süre beklediği için yalıtkanlığı azalmıştır o yüzden daha kaliteli macun alın'' tarzı bir yorum görmek istedim ama genelde klasik technopat tarzı kalın sürdün, ince sürdün, fan takmadın mı tarzı yorumlar görmemek için 3-4 kere söküp taktığımı, macunu iyice gpu ya yaydığımı, bloğu dahi iyice oturttuğumu kontrol ettiğimi falan yazdım :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtremetrader -- 3 Şubat 2021; 23:18:57 >
-
Technopat hakkında bilgim yok 2 fanda dönüyormu diye bakın birde vidalardaki yaylarını biraz daha açın öyle takın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5E88FF07 -- 12 Şubat 2021; 20:48:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E5E88FF07.
Macunu işlevini yitirdiyse macun yenilemek tabi ki faydalı olur. Fanları da yağ delikleri varsa yağlarsınız yoksa yapacak bir şey yok yeni alırsınız.
-
Termal padler ile alakalı bir problem olabilir mi hocam? Isınan VRAM’ler GPU’yu da etkiliyor diye biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X