Şimdi Ara

Termal macun surdum laptop acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macun surmek icin icini actim anakarti acarken hoparlore giden kablonun bagli oldugu lehim koptu.. Macunu surdum fani taktim butun parcalari geri taktim fakat bu sefer guc tusuna basinca hic bir hareket olmuyor . Bunun sebebi o kapan lehim mi yoksa baska bir sey olabilir mi ?

edit :

sorun cozuldu . Guc tusuyla anakart arasijda kalan ince bir kabloyu ters takmisim suan sorunsuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 14 Temmuz 2016; 16:30:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kopan sadece o kablo olmayabilir. Bilgisayarcı ya da servis bakar ona, biz içini açıp incelemeden bilemeyiz ki.
  • Hoparlorun kopan kablosu anakarta temas ediyorsa kısa devre yapıyor olabilir. Veya başka bir bileşene zarar verdiniz.

• Bilhassa power butonun gittiği data kablosuna veya diğer bağlantılı flex kabloları kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Kopan sadece o kablo olmayabilir. Bilgisayarcı ya da servis bakar ona, biz içini açıp incelemeden bilemeyiz ki.

Dun gece yine actim . Anakarttan guc tusuna giden kablo ile fanin anakarta baglandigi kablo takili degilmis . Birde bayagi macun tasmis onlari dikkatlice temizleyip cok az macun surdum dikkatlice kapattim fakat ayni .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.