Şimdi Ara

Termal Macun Sonrası Grafik Renk Farkliliği ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT : ilginç bir şekilde kendi kendine düzeldi sorun 25 dk sonra

Beyler Zalman ZM-STG2 Macun uyguladim laptopa ve açtim ama sanki oyunda ki grafikte problem var gibi nasil derseniz uygulamadan önce değerler ;

Uyguladıktan sonra değerler ;

Ama gel gelelim uygulamada öncesi oyunda grafik ayarim yarıda iken görüntü iyiydi ama şimdi yarıda iken görüntü kötü macun uygularken sorun çıkartmiş olabilir miyim ?

Ekran kartinin çipi dişarda idi geriye kalan nokta nokta bakirlarin üzerinde koruma amaçli plastik vardi yani onlarin üzerine getirmedim.

Hatta resimlerde bile program sutunun renk tonu bile farkli dikkat ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 18 Mayıs 2016; 16:01:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2159
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Bu linki sabah gördüm hocam bu fiyattan Aşşağıda olanlar iş yapmaz mi ?

Bunu Fiyat pahali diye sormuyorum zaten 1 kere alınır uzun yıllar kullanılır sadece bu konu hakkında bilgim tamamen 0 o yüzden soruyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 15 Mayıs 2016; 13:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Bu linki sabah gördüm hocam bu fiyattan Aşşağıda olanlar iş yapmaz mi ?

3-5 liralık işlemci macunu 5 yıl götürüyor.

en son soğutucu değiştirirken 3 yıl önce macun değişimi yapmıştım.
    ve dün pc'yi temizlerken macunu yenileyim dedim. hiçbir bozulma yok.
    geçen gün 3 liraya aldığım macunu sürdüm, ve şuanda 38-42 derece arası. öncedende öyle birşeydi zaten.
    işlemci soğutucuyu sökmeseydim, kesinlikle macun sürmezdim.
    sonra o macun bitince gittim 10 liraya 30 gr aldım. bu en az 20 işlemciye yeter sanırım :D

macun kurusa bile, işlemci ile soğutucu arasında kalıyor. bir zararı olmuyor.
    5 liralık macun uzun yıllar iş görür.

siz, siz olun bu oyunlara gelmeyin.

• Orci1 O kullanıcısına yanıt
    Asıl aklıma takılan olay bu o yüzden soruyorum bu konu hakkimda bilgim 0 yukardaki mesajimdada dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 15 Mayıs 2016; 13:04:21 >
  • Xigmatek Powerful tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Asıl aklıma takılan olay bu o yüzden soruyorum bu konu hakkimda bilgim 0 yukardaki mesajimdada dedim :)

hiçbir sorun olmaz. bana inanmıyorsanız, gidin en ucuz işlemci macunu alın ve sürün. sonra 6 ay sonra açın bakın, kurumamış olacaktır. sıcaklıklardada bir değişim olmayacaktır.

daha önce işlemci macunu diye birşey yoktu. işlemci ile soğutucu arasında bir lastik vardı. termal pad mi ne deniyordu ona. keşke şimdide olsa. en azından macun sürmek ele bulaşması temizlemek bunlarla uğraşmazdık.

dün 3 yıllık macunu zor temizledim, işlemci üzerinden. çünkü kuru değildi. 25 liralık işlemci soğutucusu içerisinde gelen macundu.

tecrübeye dayanarak söylüyorum. 3 liralık macunla 100 liralık macun aynı işi görüyor.
    olsa olsa 1-2 derece farkeder, oda 2-3 yıl sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orci1 O kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru diyorsunuz hocam denemekten zarar çıkmaz sonuçta baktım olmadı gider iyi birşey alırım

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-htk-002-high-performance-thermal-macun.html

Bunu alayım diyorum

• Hocam bir yardımcı olabilir misin ? @Orci1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Mayıs 2016; 10:25:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.