Şimdi Ara

Termal macun sonrası fazla ısı *ACİL*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Dell (n5010) marka loptopumu Termal macun değiştirdikleri sonra daha açılmadan cok yuksek derecelere ulaşıp kapanıyor macun markası platoon 6tl aldım peki nasıl eski haline sokabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Macunu sürüp direk çalıştırdın mı yoksa kurumasını bekledin mi ?
  • diğer herşeyi tam bağladınmı veya takılı kalan bişey varmı kontrol ettin mi
  • @-AncientLord
    Kurumasını beklemedim, beklemek gereklimiki?

@yörük
    Hersey tam bi şekilde baglı durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufrat -- 9 Temmuz 2014; 19:12:10 >
  • termal macunu sürdükden sonra beklemek gerekmez diye biliyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_60818570/tm.htm
    bi daha sök tak yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yörük

termal macunu sürdükden sonra beklemek gerekmez diye biliyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_60818570/tm.htm
    bi daha sök tak yapın

3 kere denedim hocam olmuyo sonuc aynı

• söktüğünüze göre fanı temizlemişsinizdir allah allah aklıma bişey gelirse cevap atarım geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yörük kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam tesekkurler. Son bişey daha sorcam izninle macun kalitesinden kaynaklanıo olabilirmi

• hocam 6 lira bnce normal bi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalberke

Tmm hocam tesekkurler. Son bişey daha sorcam izninle macun kalitesinden kaynaklanıo olabilirmi

Havalandırmalar tıkalı olmasın? Sert bir yere koy masa falan! Termal macundan değil başka bir şey var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

quote:

Havalandırmalar tıkalı olmasın? Sert bir yere koy masa falan! Termal macundan değil başka bir şey var!

Yok hocam masanın ustunde sert zeminde daha neden kaynaklı olabilir ki

• Yüksek derecelere ulaşıyor derken nereden baktın? Son baktığında kaç dereceydi?
    Fan dönüyor mu? Yada hızlı mı yavaş mı dönüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Yüksek derecelere ulaşıyor derken nereden baktın? Son baktığında kaç dereceydi?
    Fan dönüyor mu? Yada hızlı mı yavaş mı dönüyor?

Fan deli gibi donuyo ve işlemci dokunulmıcak hale gelio tam net derece bilmiyorum

• kardeş bendede oluyordu macunu sürer sürmez pc yi çalıştırdığım için, yarım saat kapalı dursun sonra aç bakalım denemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AncientLord

kardeş bendede oluyordu macunu sürer sürmez pc yi çalıştırdığım için, yarım saat kapalı dursun sonra aç bakalım denemekte fayda var.

Tmm hocam iftardandır kapalı birazdan alıcam umarım sonuç hüsran olmaz

• bekliyorum sonucu
  • thermal macun kuruması filan beklenmez kuruduğunda değiştirilir yarım saat filan beklemekte mantıksız bir iştir sen şu fanı adam gibi taktığına emin ol thermal macunu da kalın sürme incecik olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AncientLord

bekliyorum sonucu

Sonuç hüsran 3 saat önce açılan makina su anda hiç açılmaz oldu deliğine yaa on/off butonuna elektrik geliyo ama çalışmıyor

Edit: Bios pilini çıkardım taktım elektrik geldi makina açıldı ama hala ısınma problemi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufrat -- 10 Temmuz 2014; 0:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n-force

thermal macun kuruması filan beklenmez kuruduğunda değiştirilir yarım saat filan beklemekte mantıksız bir iştir sen şu fanı adam gibi taktığına emin ol thermal macunu da kalın sürme incecik olmalı.

Hocam fan takılı macinda cok ince zaten ama ısınıyor daha Windows açılmadan kapatıyor kendini makina

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n-force

thermal macun kuruması filan beklenmez kuruduğunda değiştirilir yarım saat filan beklemekte mantıksız bir iştir sen şu fanı adam gibi taktığına emin ol thermal macunu da kalın sürme incecik olmalı.

Hocam fan takılı macinda cok ince zaten ama ısınıyor daha Windows açılmadan kapatıyor kendini makina

fanı kontrol et tam tak tekrar dene.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.