Şimdi Ara

Termal macun onerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bir sey sormak istiyorum ben gecen gun ekran kartimi actim temizledim macununu yeniledim ancak bende baya kotu bir macun vardi. Silicone heat transfer compound diye bir sey cam kavanoz icerisinde. Neyse bunu surdum suan forumda yazarken derecesi kartin 45 civarinda. Oyuna girdigimde 60 larda basliyor isiniyor 90 lara kadar cikiyor dogal olarak yukselirken fanda yukseliyor sogutmak icin sogutuyor geri 60 lara iniyor ve ayni seyi tekrarliyoruz.
    Arkadasima baktirdim ayni sekilde 40-48 arasi stabil kaliyor fazla yukselmiyor. Acaba benim kartin surekli bu sekilde isisinin yukselip fan tarafindan sogutulup alcaldiktan sonra tekrar ayni sekilde olmasinda macun etkilidir diye dusunuyorum sizce de oyle midir ?
    Bu yuzden duzgun bir macun almak istiyorum ne onerirsiniz ?



  • Cooler master mastergel maker nano, noctua nt h1, arctic mx4 piyasada fiyat performans olarak bulabileceğin en iyilerindendir. Termal macun alırken iletkenliğine dikkat etmen önemli. Yazdıklarımı iyiden kötüye doğru sıraladım. Bunlar 35-40 arasına bulunabiliyor daha fazlası gereksiz daha azıda bunlar varken anlamsız olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.