Şimdi Ara

Termal baskı makinesini ücretsiz veriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraf baskı makinesini ücretsiz olarak bize veriyor. Ancak bizden istediği Aylık 1400 baskı yapma garantisi.
    Makinanın piyasada fiyatına baktım 3000-3400 arası bir fiyatta.
    Baskı kağıtlarını ise piyasa fiyatının 40-50 üstüne veriyor. Ancak tüm teknik servis ve garanti kapsamında tüm işlerini ücretsiz sağlıyor. arızalandığı takdirde yenisi ile değiştirme sözü veriyor.
    Konu ile ilgili yorumlarınız nedir arkadaşlar alınabilir mi?

• marka model nedir?karını kağıttan ediyor zaten.hiç bir mantığı yok.
  • DNP DS-RX1 modeli. Ama bakıyorum diğer forumlara firmaların kağıt sıkıntısı çok ciddi anlamda. Bu adamlar kağıt sıkıntısı yaşatmayacağız diyor.
    Birde termal baskı kafalarının değişimini bile ücretsiz yapacaklarmış.
    Birde sony up-dr200 modeli var ama şuan için yurtdışından geleceği söyleniyor. kağıtları gelmiş ama makineler yok.
    Birde yapmış olduğum görüşmede bu kotayı dönemsel koyacaklarmış. Yani kış ve yaz sezonu işlerin yoğunluğuna göre bir kota belirlenecek, işlerin olmadığı sezonlarda kota düşük tutulacak.
    Sanki makineye 3000 lira yatırmaktansa bu parayı kağıda yatırmak daha mantıklı gibi geliyor bana.
    Hesabıma göre 15-16 ruloya yatırım yapıyorsun ve bunun geri dönüşünü de hesaplarsak.
  • termal baskı derken emilsiyonlu kağıtlara baskı veren profesyonel sistemlerden söz ediyorsunuz sanırım.
    servis ücreti inanın çok fazla. tek gelişte isterse bir tane vida sıksın ya da bir tuşa bassın 150 tl alıyordu kodakta çalışırken biliyorum.
    fakat baskı garantisi yaş iş. çok zor verilecek bir karar. ben olsam kendim alırdım, dediğiniz gibi kağıda yatırım yapardım.
    ama eğer makinenin bakımı ve ufak sorunlarla nasıl başedeceğinizi bilmiyorsanız sizi çok zorlayabilir. son karar sizin.
  • şimdi gördüm aleti, küçükmüş, ben sanayi tipi sandım
    alın gitsin canım...
  • Ben baskı işinde biraz daha abarttım sanırım artık hem iş gibi hem de zevk için eşe dosta ufak tefek baskılar yapmaya başladım.Baskı makinaları diye google da arama yapmaya başladım şu an elimde 4-5 tane profesyonel makina oldu. Bu işe girmeyin sonu gelmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorca -- 26 Ağustos 2012; 18:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorca

Ben baskı işinde biraz daha abarttım sanırım artık hem iş gibi hem de zevk için eşe dosta ufak tefek baskılar yapmaya başladım.Baskı makinaları diye google da arama yapmaya başladım şu an elimde 4-5 tane profesyonel makina oldu. Bu işe girmeyin sonu gelmiyor :)

modeller ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.