Şimdi Ara

Terleme Sorunu #ÇÖZÜMLERİ# Nedir ? Müzdarip olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roll ön olarak driclor al 35tl gibi birşey ve koltuk altında ter yapmıyor uzun süre hergün kullanmanada gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarney Btinson

Roll ön olarak driclor al 35tl gibi birşey ve koltuk altında ter yapmıyor uzun süre hergün kullanmanada gerek yok.
    valla ter deyince aklıma ilk gelen İsmail Türüt

adam sucuk gibi oluyordu sahnede ki o adam buna çözüm bulamadıysa demek ki yapacak bir şey yok
  • HaNGar kullanıcısına yanıt
    Koşarken öldüm cennet vifisinden bağlanıyorum, cehennem kopuyor burası sıkıcı. Hala terliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Koşarken öldüm cennet vifisinden bağlanıyorum, cehennem kopuyor burası sıkıcı. Hala terliyorum
    el ve ayak = iyontoforez
    koltuk altı = driclor
    yüz = işe yarar mı bilmiyorum ama bir yerde duymuştum sweatset diye bir ilaç sprey şeklinde
    vücut genel terlemesi = üropan bunu da internette görmüştüm pek bilgim yok

ek olarak driclor,sweatset bu ilaçlarda yanlış hatırlamıyorsam alüminyum heksahidrat klorid bulunuyordu yani sık kullanmamak lazım alüminyum birikebilir vücutta
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9E0DBF1 -- 5 Mart 2020; 16:34:59 >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde kafam yüzüm terliyor kollarım terliyor aynı sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam benimde kafam yüzüm terliyor kollarım terliyor aynı sorun

inan üşenmeyip sırf 1 kişiye daha yardımım dokunur diye hesabımı aylar sonra bulup,aktifleştirip girip tüm bildiklerimi yazdım
    dediklerimi uygularsan sonuca ulaşırsın kollarım derken koltuk altından bahsediyorsan sana önericeklerim şunlar hergün sabah1 akşam1 üropan al gece yatmadan önce driclor sür hergün 1bardak adaçayı iç kafeini ve baharatlı şeyleri azalt ilk başta bu dediklerimi uygula 1 ay kadar zaten 2-3günde sonuç alırsın 1 ay yaptıktan sonra üropanı sadece sabah1 al dricloru haftadan haftaya sür ve en doğal yöntem olan adaçayı içip kafein ve baharattan uzak durucaksın

• Allah razı olsun hocam hepsini yapıcam kafa yüz terlemem geçsin zaten başka bir isteğim yok insan yüzüne bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Allah razı olsun hocam hepsini yapıcam kafa yüz terlemem geçsin zaten başka bir isteğim yok insan yüzüne bakamıyorum
    Ben de seninle aynıyım, 2 gün önce driclor kullanmaya başladım, şu anda sıkıntı yok, koltuk altım kup kuru. Ama sanırım başka yerlerden çıkarıyor, çünkü alın tarafım daha fazla terlemeye başladı.
  • Ben kışın ince gömlekle gezen adamım. Yazın gri, kırmızı filan kesinlikle giyemiyorum sırılsıklam gözüküyor. En çok da yüzüm terliyor. Doktorum kan tahlili istedi yaptırdım sonuç D vitamini çok düşük çıktı. Dediğine göre bu durum özellikle baş boyun bölgesinde terlemeye yol açabiliyormuş. İlaç ismi vermiyeyim ama birkaç haftadır terleme azaldı.
    Başkasına basit bişey gibi gözükebilir ama gerçekten çekilecek bi çile değil. Doktora başvurmanı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam doktora çok gittim ya :/
    İlaç ismini pm atar mısınız bende kullanım bir kaç tane

• Üropanı bi araştır

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Üropan ve dipropan varmış bu terleme için bugün bakıcam

#Doktor kontrolsüz ilaç kullanmayın

• Aynı şey bendede var avuçlarımın içide çok R
    Terliyor

• Çare olmalı lütfen 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

İster inan ister inanma bu sorun bende çok daha fazla miktarda mevcut. Yüzüm diğer bölgelere göre çok fazla terliyor. Birde Antalya dayım sen düşün :)
    Askerliğimi Kıbrıs ta yaptım. Orası da sıcak ve nemlidir. İki aydan sonra ne terleme nede bir şey kaldı. Kondisyon eksikliği olabilir. Vücudun yağ oranı fazladır muhtemelen :)
    İki ay boyunca sağlam bir şekilde koşu bisiklet egzersiz yapmalısın. Yağlı yiyecek yemekten kaçın. Bol su tüket maydanoz limon kesinlikle yemeni tavsiye ediyorum.
    Kola ve asitli ürünlerden uzak durman gerekiyor. Öte yandan şekerde fazla terletir. Yada doktora gidip kan değerlerini ölçtür. Stres kaynaklı terlemede olabilir.

Güzel tavsiye hocam bende de var terleme sorunu bunları bi deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı dertten muzdaribim. Koltuk altlarım inanılmaz derecede terliyor düz renkli bi kıyafet giymiyorum bu yüzden. Bunun için önerisi olan var mı?

Not: 1.80 boy - 55 kilo

Malesef kilo da alamıyorum öyle de bir sıkıntı var

• Psychosocial12 kullanıcısına yanıt
    Hocam koltuk altı ise driclor engelliyor

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki doktorun vermesi mi gerekli bunu? Yoksa eczaneden gidip direkt alabiliyor muyuz? Doktor bana terkur al demisti de işe yaramamıştı o

• Psychosocial12 kullanıcısına yanıt
    Hocam driclor eczaneler veriyor ama bir maddesine alerjiniz filan varsa sonra iş açılmasın başınıza doktora randevu alın diyin zaten driclor duydum ama sormadan kullanmak istemedim diye daha sağlıklı karar olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.