Şimdi Ara

Teredo Tunneling Pseudo-Interface problemi çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
86.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyguladım hata kalktı şimdilik anormal bir durumlada karşılaşmadım.Teşekkürler.Win 7 32 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceasaris

Uyguladım hata kalktı şimdilik anormal bir durumlada karşılaşmadım.Teşekkürler.Win 7 32 bit

İşe yaradına sevindim.
  • radı teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

radı teşekkür ederim

Rica ederim
  • 0 yapma aşamasında sorun yaşıyorum tam olarak nereyi 0 yapacağımı bulamadım bi ayrdımcı olur musun buyur resim atayım.

Teredo Tunneling Pseudo-Interface problemi çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

0 yapma aşamasında sorun yaşıyorum tam olarak nereyi 0 yapacağımı bulamadım bi ayrdımcı olur musun buyur resim atayım.

işletim sisteminiz nedir ?

Yukarıda yazdığım bilgi iwn 7 32 bit için geçerli. ama bazı arkadaşlar diğer sistemlerde de aynı şekilde yapmışlar. o dosyaların içine girip yazdıklarımı bulmaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron34

quote:

0 yapma aşamasında sorun yaşıyorum tam olarak nereyi 0 yapacağımı bulamadım bi ayrdımcı olur musun buyur resim atayım.

Yukarıda yazdığım bilgi iwn 7 32 bit için geçerli. ama bazı arkadaşlar diğer sistemlerde de aynı şekilde yapmışlar. o dosyaların içine girip yazdıklarımı bulmaya çalışın.

win 7 32bit işletim sistemim. İçlerine girdim ancak hala bulamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

win 7 32bit işletim sistemim. İçlerine girdim ancak hala bulamıyorum.

Bilgisayarınızda virüz olabilir. yada win 7 yeni kurulmuşta olabilir. bilemiyorum.

• PEKİ BU İNTERNETİMİZİN HER 10 20 DKDA Bİ KESİLMESİNE ENGEL OLUYORMU YAPTIM BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR CÜNKÜ 10 20 DKDA Bİ KESİLİP GERİ GELİYO TTNET KULANIYORUM VE BU SORUNUN CÖZÜMÜNÜ ARAKEN GELDİM BURAYA YAPTIM AYNEN ÜNLEM VARDI SİZİN DEDİNİZ GİBİ YAPTIM KAYBOLDU ACABA BÜTÜN SORUNLARIM CÖZÜLDÜMÜ CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan030

PEKİ BU İNTERNETİMİZİN HER 10 20 DKDA Bİ KESİLMESİNE ENGEL OLUYORMU YAPTIM BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR CÜNKÜ 10 20 DKDA Bİ KESİLİP GERİ GELİYO TTNET KULANIYORUM VE BU SORUNUN CÖZÜMÜNÜ ARAKEN GELDİM BURAYA YAPTIM AYNEN ÜNLEM VARDI SİZİN DEDİNİZ GİBİ YAPTIM KAYBOLDU ACABA BÜTÜN SORUNLARIM CÖZÜLDÜMÜ CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM

bütün sorunlarınızın çözülüp çözülmediğini ben buradan bilemem. onu siz zamanla öğreneceksiniz ama o bağlantı kopmaları modeminizin ip tutamamasından da kaynaklanabilir.
  • Teşekkürler, işe yaradı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sopranos_

Teşekkürler, işe yaradı:)

Rica ederim. Lütfen işletim sisteminizi yazar mısınız? böylece arkadaşlarda hangi işletim sisteminde işe yaradıklarını görebilirler. Foruma hoşgeldiniz bu arada :D
  • aga bu dediklerini yaptım ve işe yaradı teşekkür ederim sana bi sorunumdan bahsetmek istiyorum bana belki yardımcı ola bilirsin
    benim pc de yeni bağlantı veya ag kurun seçneklerinde kablosuz geçici ag kur seneği yok
    bu seçeneğin oluşması için ne yapmam lazım
    birde normal hotspot programı kurduğumda conectify veya my pupilicwifi eset yüzünden programlar işe yaramıyor
    eseti kaldırmakta iştemiyorum eseitn ag trafiğine izin ver diyorum ama durum gene aynı şu durma bir el etiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASANVERIM

aga bu dediklerini yaptım ve işe yaradı teşekkür ederim sana bi sorunumdan bahsetmek istiyorum bana belki yardımcı ola bilirsin
    benim pc de yeni bağlantı veya ag kurun seçneklerinde kablosuz geçici ag kur seneği yok
    bu seçeneğin oluşması için ne yapmam lazım
    birde normal hotspot programı kurduğumda conectify veya my pupilicwifi eset yüzünden programlar işe yaramıyor
    eseti kaldırmakta iştemiyorum eseitn ag trafiğine izin ver diyorum ama durum gene aynı şu durma bir el etiver

Merhaba,

Yeni bir ag yada bağlankur seçeneği olması lazım.
    Denetim masası-Ağ paylaşım seçeneklerinden yapman lazım.
    eset i kaldırıp Avira yı kurun. daha iyidir. saçma sapan engellemeler ile uğraşmazsınız.

• Selaamun Aleykum

ALLAH (C.C.) senden razı olsun

Ağdaki yazıcıyı gördüğüm halde yazdıramıyordum.
    Yazıcıya çift tıkladığımda; tam hatırlamıyorum ama.. Neo7e üzerindeki yazıcıya ulaşılamıyor diyordu. normalde Neo7e yerine Ağdaki yazıcının bağlı olduğu pc nin kullanıcı adı yazması gerekiyordu diye biliyorum.
    Aygıt ve Yazıcılar bölümünde user-pc üzüerinde ünlem vardı sorun gidericiyi çalıştırdığımda "microsoft Teredo teredo tunneling pseudo-interface sorunu düzeltmedi" diye birşey yazıyordu.
    Senin verdiğin çözümle sorunu çözdüm. garanti olsun diye sorun gidericiyi de çalıştırdım ve düzeltildi dedi. Yeniden çalıştırmaya da gerek duymadım.

Tekrar teşekkür ederim. İyi günler
    Selaamun Aleykum ve Rahmetullaahi ve Berakaatüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlayisli

Selaamun Aleykum

Yazıcıya çift tıkladığımda; tam hatırlamıyorum ama.. Neo7e üzerindeki yazıcıya ulaşılamıyor diyordu. normalde Neo7e yerine Ağdaki yazıcının bağlı olduğu pc nin kullanıcı adı yazması gerekiyordu diye biliyorum.
    Aygıt ve Yazıcılar bölümünde user-pc üzüerinde ünlem vardı sorun gidericiyi çalıştırdığımda "microsoft Teredo teredo tunneling pseudo-interface sorunu düzeltmedi" diye birşey yazıyordu.
    Senin verdiğin çözümle sorunu çözdüm. garanti olsun diye sorun gidericiyi de çalıştırdım ve düzeltildi dedi. Yeniden çalıştırmaya da gerek duymadım.

Allah sizden razı olsun.

İşe yaradığına sevindim. rica etsem işletim sisteminizi yazarmısınız. başkalarıda hangi sistemlerde işe yaradığını görebilsin.

Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlayisli

Selaamun Aleykum

Allah sizden razı olsun.

İşe yaradığına sevindim. rica etsem işletim sisteminizi yazarmısınız. başkalarıda hangi sistemlerde işe yaradığını görebilsin.

Teşekkürler

2 bilgisayar da windows 7 ( bende arkadaşlara yardımcı olması için açıklamalı yazmıştım. İşletim sistemini yazmayı unutmuşum )

Saygılarımla

• Aynı sorun bende de oldu.Söylenenleri harfiyen yaptım. düzeldi.Ama bir arkadaş daha aynı şeyi söylemiş
    aygıt yöneticisinde (Teredo Tunneling Pseudo-Interface )yazısı kayboldu.Tekrar yaptığım yeri kontrol ettim.
    " 0 " yaptığım yerde yine eski değeri " 8e " vardı.Fakat sarı üçgen işareti kayboldu. Teşekkürler yardımların için.

Windows 7 64
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesaM

Aynı sorun bende de oldu.Söylenenleri harfiyen yaptım. düzeldi.Ama bir arkadaş daha aynı şeyi söylemiş
    aygıt yöneticisinde (Teredo Tunneling Pseudo-Interface )yazısı kayboldu.Tekrar yaptığım yeri kontrol ettim.
    " 0 " yaptığım yerde yine eski değeri " 8e " vardı.Fakat sarı üçgen işareti kayboldu. Teşekkürler yardımların için.

Windows 7 64

teşekkür ederim. işe yaradığına sevindim.
  • quote:

Selam arkadaşlar aygıt yöneticisine girdiğinizde Ağ Bağdaştırıcı seçeneğinde devamlı Teredo Tunneling Pseudo-Interface de sarı işaret bulunuyordu. sonunda çözdüm belki yardımı olur diye buraya yazmak istedim.

Modify IPv6 registry key to enable IPV6

1. Start a basın ve çalıştıra "regedit" yazın

2. Alttakı satırı takip edin

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\TCPIP6\Parameters

3. parametrelerin içinde "DisabledComponents" bulun.

4. "DisabledComponents" çift tıklayın. ordaki sayı veya sayıharf kombinasyonunu 0 (sıfır) ile değiştirin.

5. Registry Editor den çıkın, ve yeniden başlatın.

Bu işlerleri yaparken hata alırsanız firewall u ve antivirus ü kapatıp tekrar deneyin.

Ben bu işlemi yaptıktan sonra internete giriş hızım biraz değişti. sizde fark edeceksiniz.

NOT : işletim sistemim win7 32 dir. Diğer işletim sistemlerinde çalışır mı bilmiyorum.

Kolay gelsin

Hocam ne kadar teşekkür etsem az ,gerçekten uzun süredir wi fi bağlanma sorunları yaşıyordum ,paylaşımınızın ardından bu sorunlarım çözüldü.Çok çok teşekkürler ,hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.