Şimdi Ara

Tercihlerle İlgili Kendimce Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben geçen sene ilk teoga girmiştim Ankara'da yaşıyorum ve 484 küsür bi puan almıştım. Yüzdeliğim 0,91'di. İlk etapta Mehmet Emin Resülzade'ye yerleştim lakin ilk nakilde daha okulun başlamasına 1 hafta varken Gazi Anadolu'ya geçtim. Tercih sonucunda MERAL yazısını görünce adeta tüm dünyam başıma yıkılmıştı çünkü hep Gazi'yi istemiştim ama okula gidince gördüm ki ben çok abartmışım. Çünkü daha geçen haftaya kadar okula nakille öğrenci geldi ve yüzdeliği 2 ye 2,50 ye kadar çıktı neredeyse. Ayrıca hocaları falan da öyle abartılacak kadar iyi değil hatta bazıları vasat iyi yanları öğrenci kalitesinin baya iyi olması ve ortamı. Hem bu sene dershaneler de kapatılıyor birçok arkadaşım ya 10 un başında ya da 11 in başında özele geçecek. Anlatmak istediğim ve uzun lafın kısası şu ki istediğiniz liseye yerleşemeseniz bile eğer çok imkansız değilse illaki girersiniz. Fakat bu 1 haftada olur veya 11 haftada olur o puanınıza bağlı ve tercih döneminde asla stres yaşamayın özel okullara da her zaman bir seçenek olarak bakın. Sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Naber
    Edit: Kesinlikle katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wut is Giriş -- 9 Mayıs 2015; 14:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben geçen sene de buradaydım yıkılıyordu ozamanlar forum şimdi sayı biraz daha az
    ben 1. den 1 2. den 3 yanlış yaptım
    ing sorusu iptal olmucak gibi olursa puanım artar ama şimdilik puanım 488.9
    tercih konusunda biraz sıkıntım var çünkü geçen sene 490-500 arası yığılma vardı bu sene çeldirdiler biraz 480-490 arası yığılma var(bence çünkü bizim okulda dh de filan da öyle gözüküyor)
    bilmiyorum normalde izmir fen düşünüyordum hedefim buydu zaten hedefin amacı budur olabileceğin en yüksektir ben ulaşamadım şimdi belki (çok zor gözüküyor) istanbul fen olabilir
  • Kafana takma fazla yani olacağı varsa er ya da geç olur nakille falan içini ferah tut :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.