Şimdi Ara

Tercihler Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Perşembe günü tercihlerin son günü ve ben halen kafamda şekillendiremedim. Herkes farklı şeyler söylemekte. Besyo olmadığı için TM-1 puanımdan tercih yapmaya karar verdim.

Tm-1 sıralamam 230Bin.

Gelecek bölümler Uluslararası ticaret ve finansman,işletme,maliye,iktisat.

Afyonda ikamet ediyorum. Sizce ne okumalıyım? Herkes farklı şeyler diyor örneğin ;

İşletme oku kpssde tercih yapabilecegin alan fazla.

Maliye oku icra müdürü vs atamaları iyi oluyor.

İktisat oku en azından idari hakim yardımcılığınıda denersin işletme maliyeye göre.

Uluslararası ticaret oku ve dilini geliştir özel sektörde iyi iş bulabilirsin. Devlete ataması yok ama olsun.

Genelde bu şekilde duyumlar alıyorum ve kararsızlığın son noktasındayım. Bu sıralama ile ne okumalıyım karar veremedim bir türlü bilgisi olanlar yardım ederlerse çok memun kalırım.

Ben kafama göre bi liste oluşturdum fakat tercih sırasını ayarlamadım.

Tercihlerinizi 2013 ÖSYS Yüksek Öğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzundan mutlaka kontrol ediniz.
    Üniv. Türü İl Üniversite Öğrenim Süresi Puan Türü Genel Kont. Okul 1.Kont. MEB Bursu Özel Koşullar Başarı Sırası Ekli Başarı Sırası Taban Puan Öğrenim Türü Burs Yabancı Dil Açıklama
    Fakülte
    Program Adı
    Devlet AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 4 TM-1 130 4 200.000 282 Normal Eğitim Burssuz
    Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    İktisat
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 100 3 15 213.000 278 Normal Eğitim Burssuz
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    İktisat
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 100 3 2 256.000 263 İÖ Burssuz
    İktisat
    Devlet AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 4 TM-1 105 3 15 206.000 280 Normal Eğitim Burssuz
    İşletme
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 140 4 15 236.000 269 Normal Eğitim Burssuz
    İşletme
    Devlet ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) 4 TM-1 110 3 46 189.000 287 Normal Eğitim Burssuz
    Alanya İşletme Fakültesi
    İşletme
    Devlet ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) 4 TM-1 110 3 2,46 226.000 273 İÖ Burssuz
    Alanya İşletme Fakültesi
    İşletme
    Devlet ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) 4 TM-1 100 3 2,46 İÖ Burssuz
    İşletme
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 100 3 15 155.000 302 Normal Eğitim Burssuz
    Maliye
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 100 3 2 210.000 279 İÖ Burssuz
    Maliye
    Devlet ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) 4 TM-1 80 2 2,46 İÖ Burssuz
    Maliye
    Devlet AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 4 TM-1 65 2 150.000 304 Normal Eğitim Burssuz
    Uluslararası Ticaret ve Finansman
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 75 2 15 165.000 297 Normal Eğitim Burssuz
    Devlet AFYONKARAHİSAR AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 4 TM-1 75 2 2 212.000 278 İÖ Burssuz
    Devlet YALOVA YALOVA ÜNİVERSİTESİ 4 TM-1 40 1 Normal Eğitim Burssuz
    Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    Devlet DENİZLİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ) 4 TM-1 60 2 17, 21, 86 114.000 324 Normal Eğitim Burssuz
    Devlet DENİZLİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ) 4 TM-1 60 2 2, 17, 21, 86 148.000 305 İÖ Burssuz
    Devlet KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA) 4 TM-1 40 1 21 Normal Eğitim Burssuz
    Devlet KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA) 4 TM-1 40 1 2,21 İÖ Burssuz
    Devlet AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 4 TM-1 50 2 15 Normal Eğitim Burssuz
    Söke İşletme Fakültesi
    Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

• konu hakkında yardım edebilecek kimse yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.