Şimdi Ara

tercihiniz hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knight online yi sildim silkroad yüklüorum sizce hangisi daha iyi

• Silkraod daha ii ama premium un varsa
  • Silkroad tabikide hem new serverlara tek atıyom ben artık
  • walla tabikide sro ama bi arki söledi türk knight varmış onda 1 keekon u bilirsin onu kesiomuş 1 lwl up 70 lwl kadar bulcanda kasıon bi bulcan kesion 69 dan 70 e atlıonyatıncada lwldüşüon taki 70 e kadar 70 de ex fazlalaşıo zor atlıosun süper bişi ben denemeği düşünüyorum link isteen varsa pm
  • serverler gece bos olur orası sorun deil :D oyun zevki bakımında. bi de üst konu da verilen üyelik linki kırık biri üyelik almama yardım edebilir mi

edit:Türk knightı en fazla 1 hafta oynarsın cok eziq ve sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0reyiz0o -- 21 Mart 2008; 20:15:07 >
  • konuyu ko bölümünde açsaydın ko daha iyi derlerdi
    konuyu sro bölümünde açtığın için genelde herkez sro'der
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniI3el

konuyu ko bölümünde açsaydın ko daha iyi derlerdi
    konuyu sro bölümünde açtığın için genelde herkez sro'der

hay ağzını öpiyim içimden geçeni dedin valla =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    8 ay önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KO nun PvP yapısını çok seviyorum fakat SRO nun o muhteşem grafikleri paha biçilemez
  • Tabiki de Silkroad.
  • 3 senelik ko hayatı yaşamış ve 4 aylık silkroad serüveninde olan biri olark

Knight online sırf item ve real para üstüne yapılandırılmış bir oyundur her şeyden önce bunu bilmelisin silkroaddaki gibi bol spawnlı lvl kasma yerleri yoktur party blursun slotlar vardır orlarda kasrsın eğer itemin yoksa ko da hiç bir şeyolamaz sın ama ben item yaparım dersen o biraz zor işte silkroadda 100 m çok paradır ama ko da 1 milyar para yerne geçemz ve para yapmasında destek yoksa çok zordur ama silkroadda öyle değil emeğinle bir şeyler yapabiliosun itemler kestin yaratıklardan düşebiliyor silkroadda ama koda düşmez silkroad da grafic var ko da yok silkroadda yabancı çok kafan küfürlerle dolmaz azın bozulmaz ama ko da türk den başka bir ırk yok ve malum azını bozabilirler..Ko nun tek iyi yanı pvp sistemidir o kadr + ko ya priesiz giremezsin zordur >silkroadda şuan girme şansın daha yüksk tavsiyem

silkroad oyna eminim :D daha cazip gelicektir ve istediklerini burda yapabilme şansın daha yüksk olabilecektir

• Şimdi Silkroad bölümüne Ko mu daha güzel sromu diye konu açarsan elbet sro diyeceklerdir
    Ko bölümüne sromu daha güzel ko mu diye konu açarsan onlarda ko diyeceklerdir
    Bunu kendin oynayıp belirlemelisin
  • Silkroad
  • sinir sro iskence knight basit cocuk oyunu ortamida war partyle sen bence knighta dwm et burda cekemezsin
  • konu yanlis yerde.
    bu oyunu oynayanlarin bulundugu bir kisimda boyle bir anket acmak ne akdar mantikli tartisilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.