Şimdi Ara

Tercih Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kardeşim bir liseyi kazandı. Buraya kaydını yaptırdık. Daha sonra tercih yükseltme yaptık. Ama aynı okulu kazandı. Ben okula kayıt yenileme için gittim. Ama umursuz okul muavinleri yüzünden kaydı yenileyemedim. Bugün tekrar tercih yükseltme için başvurdum. İlköğretim okulu onayladı ve bana başvuru kaydının yapıldığına dair onay belgesi verildi. Şimdi benim merak ettiğim acaba bu başvuruda kayıt yenileme olmadığı için sorun çıkacak mı? Dert üstüne dert ya. Stres oldum. Bütünlemelerimde var. Açıkta kalırsa hesap yine bana kesilecek.

• ?
  • Kardeş 2.YERLEŞTİRMEDEN SONRA BOŞ KONTEJANLARA GİREBİLİYON MU?BEN GİREMİYOM VAR Bİ FOTO ÇEKİP GÖNDERİR MISIN İSTANBUL İLİNİ SANA ZAHMET
  • Firefoxta gözükmüyor arkadaşım başta söyleyim. Hangi okul lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requiem.flu -- 25 Ağustos 2008; 10:56:57 >
  • KARDEŞ ÖZELDEN MSN GÖNDER HEM BEN SANA YARDIMCI OLAM HEM SENDE BANA YARDIM EDEBİLİRİZİ
  • İletilemiyen Kişisel mesaj: spike_lee Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor
  • BURDAN MSN VER KARDEŞ BİŞİ OLMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek tercih yapanlar için yurt
    6 yıl önce açıldı
    Ek tercih veya 3.mezun
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • requiem.flu@gmail.com>messenger
  • İlk kayıdı yapmadan 2. tercihi yapamıyoruz. Biz ilk kaydı yaptık. 2.tercihi yaptık. Yine aynı okulu kazandık. Ama kayıt yenileyemedik. Bugün 3.tercihide yaptık ama bi sorun çıkmadı ve belge vediler. Sorum işte sonradan bir sorun çıkar mı? 3.tercihim yani geçerli olacak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.