Şimdi Ara

Tercih yapıp yerleştim, ek yerleştirme için şansım var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela itü makine mühe yerleştim ama kayıt yaptırmadım. ek yerleştirmede başka bi yer yazıp yerleşebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 4 Ağustos 2012; 18:55:01 >

• sanmıyorum hocam cünkü ek tercihler zaten boşluk oranına göre veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

mesela itü makine mühe yerleştim ama kayıt yaptırmadım. ek yerleştirmede başka bi yer yazıp yerleşebilir miyim?

İlk tercihte yerleşirsen ek yerleştirme hakkını kaybedersin ve gelecek yıl okuldan gelen puanın yarıya iner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kayıtlar bittikten sonra ek yerleştirmeler açılır.yani kayıt yaptırmazsan ilk okul şansını kaybedersin ek tercih yapabilirsin fakat okul puanın yarıya düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo7

zaten kayıtlar bittikten sonra ek yerleştirmeler açılır.yani kayıt yaptırmazsan ilk okul şansını kaybedersin ek tercih yapabilirsin fakat okul puanın yarıya düşer.

yanlış bilgi ilk tercihlerde bir programa yerleştirilirseniz ister kayıt yapın ister yapmayın ek yerleştirme şansınız yoktur ve bir daha ki sene okul puanınız yarıya iner.
  • hayır
  • yerleşemessen hakkın olur sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

zaten kayıtlar bittikten sonra ek yerleştirmeler açılır.yani kayıt yaptırmazsan ilk okul şansını kaybedersin ek tercih yapabilirsin fakat okul puanın yarıya düşer.

yanlış bilgi ilk tercihlerde bir programa yerleştirilirseniz ister kayıt yapın ister yapmayın ek yerleştirme şansınız yoktur ve bir daha ki sene okul puanınız yarıya iner.

doğru olabilir ben böyle biliyordum ondan yazdım düzeltmene sevindim bende doğruyu öğrenmiş oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

Evet handenin dediği doğru. Yerleşirseniz ek tercih yapamazsınız. Seneye de okul puanınız 0,12 yerine 0,6 ile çarpılır. Yani yarıya düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.