Şimdi Ara

Tercih yapip da kazandigin yere kayit yaptirmayinca.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet kırılır

• Evet kirilir...

• Nasıl kırılır yahu? Emin misiniz? Bana çok mantıksız geliyor yerleşmediğin sürece puanının kırılması.
  • Bir bölüme yerleştirilirsen diğer bir tabirle sonuç sayfasında şu programa yerleştirildiniz yazarsa birdahaki yıl okuldan gelecek puanın yarıya iner.

• Sonuçta sistem seni yerleştiriyor. Fakat sen kayıt yaptırmıyorsun. Tercih yaptığın içinde puanın kırılıyor. Fakat 2. sene düzeliyor olması lazım. Fakat bu konu hakkında fazla bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 25 Temmuz 2012; 4:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakarca

Nasıl kırılır yahu? Emin misiniz? Bana çok mantıksız geliyor yerleşmediğin sürece puanının kırılması.

Sen oraui kazandiginda ve kayit yaptirmafiginfa oraya yerlesebilecek birinin önune geçmiş oluyorsun,belkide oraya gececek kisinin hayalleriyle oynuyorsun ösym de ssna ceza veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakarca

Nasıl kırılır yahu? Emin misiniz? Bana çok mantıksız geliyor yerleşmediğin sürece puanının kırılması.

Yerleşmedigin zaman zaten kırılmıyor puanın. Ayrıca yerleşip kayıt yaptırmasan bile birdahaki yıl okul puanın yarıya iner. Ayrıntıları klavuzda bulabilirsin.

• Kırılır kardeş benim kırıldı. Hatalı tercih yapıştım ve bedelini bir sene ile ödedim. Geçen yılım çöptü resmen, yüksek hadeflerim vardı ama okul puanım yarıya iniyordu. Çalışmadım bile öyle gezdim. Ama koyuyor insana, elinden hiçbir şey gelmiyor. Bu sene üçüncü kere girmek zorunda kaldım yani puanın kırılıyor ama sadece bir yıl. Şu an 3600 küsür tm2 sıralaması yaptım. Ama söylediğim gibi bir yılım çöp oldu ve insanlar anlamıyor. Sakın diyeyim gitmek için tercih yapma. Bak gerçekten zor, hayatta o puan açığı kapanmaz, bir yıl beklersin. Çok zor inan elinden hiçbir şey gelmiyor. Bak şanslısın, ağzı sütten yanmış birine denk geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkLord

Kırılır kardeş benim kırıldı. Hatalı tercih yapıştım ve bedelini bir sene ile ödedim. Geçen yılım çöptü resmen, yüksek hadeflerim vardı ama okul puanım yarıya iniyordu. Çalışmadım bile öyle gezdim. Ama koyuyor insana, elinden hiçbir şey gelmiyor. Bu sene üçüncü kere girmek zorunda kaldım yani puanın kırılıyor ama sadece bir yıl. Şu an 3600 küsür tm2 sıralaması yaptım. Ama söylediğim gibi bir yılım çöp oldu ve insanlar anlamıyor. Sakın diyeyim gitmek için tercih yapma. Bak gerçekten zor, hayatta o puan açığı kapanmaz, bir yıl beklersin. Çok zor inan elinden hiçbir şey gelmiyor. Bak şanslısın, ağzı sütten yanmış birine denk geldin.

Sansli mi :D Hacettepe İktisati biraktim 3.senemdi bu 12k Tm 2 geldi , oyle iste :)

Bir arkadas icin sormustum tesekkurler yardim icin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.