Şimdi Ara

TERCİH SONUÇLARI NEDEN GEÇ AÇIKLANIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,, bu tercih sonuçlarını bilgisayarlar otomatik yapmıyor mu ? 2014 yılındayız o kadar hızlı bilgisayarlar var ???? neden 1 hafta sürede tamamlanıyor bu iş, 2 saatlik işi yok mu? aklım almıyo benim ? sizin bi açıklamanız var mı bu yönde yoksa bilmediğim bişeyler mi var. teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurades -- 18 Temmuz 2014; 14:26:35 >

• Dediklerinde hakli olabilirsin ama her seyin bi zamani var:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saatte açıkladığın şeye ne kadar güvenebilirsin ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

2 saatte açıkladığın şeye ne kadar güvenebilirsin ki ?

ya ben ortalama öyle söyledim kardeşim.. hadi 1 gün olsun .. yaa optikleri okumaları bile ygs de 2 milyon küsür kişinin 5-6 gün sürdü !! burda optik okumada yok. bilgisayar otomatik atacak yani ! :/
  • ugurades kullanıcısına yanıt
    Tamam da işler o kadar kolay yürümüyor demek ki.

Belki tercih yapan herkesin tercihleri farklı bir sisteme atanıyodur seçim yapılacak programa vs. önceden en erken 1 aydı o zaman ne yapacaktın? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurades

quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

2 saatte açıkladığın şeye ne kadar güvenebilirsin ki ?

ya ben ortalama öyle söyledim kardeşim.. hadi 1 gün olsun .. yaa optikleri okumaları bile ygs de 2 milyon küsür kişinin 5-6 gün sürdü !! burda optik okumada yok. bilgisayar otomatik atacak yani ! :/

bu olay daha zor ygs bi optik 2-3 kere okunuyor ama burda bi tercih listesi 30 kez Taraniyo sonra bide kontrol için okul birincileri için felan

• quote:

arkadaşlar,, bu tercih sonuçlarını bilgisayarlar otomatik yapmıyor mu ? 2014 yılındayız o kadar hızlı bilgisayarlar var ???? neden 1 hafta sürede tamamlanıyor bu iş, 2 saatlik işi yok mu? aklım almıyo benim ? sizin bi açıklamanız var mı bu yönde yoksa bilmediğim bişeyler mi var. teşekkür ederim şimdiden

Kesinlikle katılırıyorum herşey sanal ortamdan yapılacak 5-6 günlük bir iş yok ortada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 i gibi açıklanır işte hocam. Bi geçliği yok. Eskiden 20-25 gün sonra açıklanırdı. Kontrolleri baya uzun sürüyor demişti 3 kere kontrol ediyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: DtHsn

25 i gibi açıklanır işte hocam. Bi geçliği yok. Eskiden 20-25 gün sonra açıklanırdı. Kontrolleri baya uzun sürüyor demişti 3 kere kontrol ediyorlarmış.

kardeşim, 20-25 gün e göre 1 hafta gayet güzel bende biliyorum da. benm burdaki amacım ösym yi yıpratmak amaçlı değil..sadece bu kadar teknolojinin gelişmişliği var hızlı yapılabilir.. yapılamıyorsa nedeni ne olabilir demek istedim.
  • torpil olayi var malesef , bi ara tanidik bi veterinerin yaninda calistim bir sure , adam essek gibi calisip ayda 10 bin tl den fazla kazanmasina ragmen memur olmak istiyordu , cunku isi acaip agir bi is ve 2 defa dili bogazina kacmis inege dogum yaptirirken , olumden donmus , bi ara gordum adam dayisini arayip kpss den orman mudurlugune atanmak icin bi seyler ayarliyordu , sonradan adam orman il orman mudurlugune atanip isyerini kapatti ve gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    ne diyosun sen ulan konuyla ne alakası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

torpil olayi var malesef , bi ara tanidik bi veterinerin yaninda calistim bir sure , adam essek gibi calisip ayda 10 bin tl den fazla kazanmasina ragmen memur olmak istiyordu , cunku isi acaip agir bi is ve 2 defa dili bogazina kacmis inege dogum yaptirirken , olumden donmus , bi ara gordum adam dayisini arayip kpss den orman mudurlugune atanmak icin bi seyler ayarliyordu , sonradan adam orman il orman mudurlugune atanip isyerini kapatti ve gitti.

ben bu tip şeylere inanmıyorum kardeşim,, kusura bakma !
  • çok da geç değil aslında ama ösym tam kapasiteyle yardırırsa 3-4 güne açıklayabilecek donanıma sahip bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

çok da geç değil aslında ama ösym tam kapasiteyle yardırırsa 3-4 güne açıklayabilecek donanıma sahip bence

aynen. bide şu var aslında EK yerleştirmelere de zaman kalmış olur öyle değilmi !! okul başlıyo 1 ay geçiyo neredeyse ek yerleştirme yapılıyo adam kazanıyo gidiyo emin ol o dönem kalıyo ! erken açıklansa da ek lerde bian önce yerleşşse !!
  • adam haklı esasında

ama ordaki durumu hiç bilmiyoruz, yorum yapmak anlamsız
  • arkadaşlar yarın açıklanıyor
    kaynak: amcam ösymde tuvalet terliği o duyum almış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

çok da geç değil aslında ama ösym tam kapasiteyle yardırırsa 3-4 güne açıklayabilecek donanıma sahip bence

aynen. bide şu var aslında EK yerleştirmelere de zaman kalmış olur öyle değilmi !! okul başlıyo 1 ay geçiyo neredeyse ek yerleştirme yapılıyo adam kazanıyo gidiyo emin ol o dönem kalıyo ! erken açıklansa da ek lerde bian önce yerleşşse !!

sonuna kadar haklısın hocam kayıtları da öne almış olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

arkadaşlar yarın açıklanıyor

ya :) eyvallah güldürdün dee. bırakın şu işleri kardeşim ya :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

arkadaşlar yarın açıklanıyor

ya :) eyvallah güldürdün dee. bırakın şu işleri kardeşim ya :)

valla bırakılmıyo ya. insanın evde canı sıkılıyo napayım ?
  • Dostum bunda da osym duyuru yayinliyor mu?

Yine 1saat oncesinden ogrenebilecek miyiz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.