Şimdi Ara

Tercih listesini dilekçe ile başvurarak değiştirebilir miyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki tercihim arasında çok arada kalmıştım ama geri sıraya eklediğim tercihin daha mantıklı olduğunu, tercihler kapandıktan birkaç dakika sonra anladım. Çok pişman oldum, elim ayağım buz kesildi, ter içinde kaldım. 22 yaşındayım ve ingilizcem 0 olduğu halde zorunlu ingilizce hazırlıklı bölüm yazdım. İngilizce öğrenmiş olurum ve evime yakın diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum.

Dilekçe ile başvurarak değişiklik yapamaz mıyız ? Teşekkürler.

• tek derdin hayatta geç kalmış olmak ise neyin geç kalmışlığı?

herhangi bir insanın kendini tamamlayıp üretken pozisyona geçmesi için beklenen süre 30 yıl, 30 yaş

22 yaşındasın, geri kalan vaktini dolu dolu değerlendirerek geçirirsen önünde koskoca 8 sene var

hayatta geç kalıp kalmayayı belirleyen şey üniversitede sınıf atlamak mı?

bir itülü olarak söylüyorum ki itü de dahi çok fazla insan var, sadece lisans derslerini vermek amacıyla okula git gel yapan, başka hiçbir şey yapmadan mezun olup diploma almayı bekleyen tonlarca insan var, hatta çoğunluk böyle

sence onlar önde diye, ya da bu hayatta ilerliyorlar mı diye düşünüyorsun?

hayatta ilerlemeyi kişi kendisi sağlar, otur ingilizce çalış, ingilizce olmadan hiçbir şey yapamazsın, 1 sene sadece dolu dolu ingilizce öğrenerek milyonlarca insanın önüne geçeceksin zaten, günün sonunda geri kalmış kişiler onlar olacak

sadece ingilizce ile yetinme, bölümüne, kendi hayatına yönelik şeyler kazan. hayatta ilerlemenin yolu budur. üniversitede sınıf atlamak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 5 Ağustos 2024; 23:39:47 >

• Eğer aklınıza takılan İngilizce konusuysa bence hiç dert etmenize gerek yok, 1 yılda İngilizce öğrenmek için çok zamanınız olur, B1 B2 seviyesine rahatlıkla ulaşır, İngilizceyi aradan çıkarırsınız. O sırada da bölümle ilgili faydalı kulüplerde zaman geçirirsiniz belki de bölüme hazırlık yaparsınız belki de diğer ihtimalden daha donanımlı olarak bölüme başlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.