Şimdi Ara

Tercih Listem -Yardımlarınız Gerekli- (MF-4 51.363)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, bir süredir üstünde düşündüğüm tercih listemi az çok oluşturdum. istediğim yer itü tekstil, ona kadar ölü tercih yaptım, %99 gelmez ama yine de denemekte fayda var. istek sırasına göre dizdim görebileceğiniz gibi. itü tekstil'e girebileceğimi düşünüyorum ama giremezsem de altına yine istek sırama göre dizdim. şunu şöyle değiştir, bunu böyle çıkar, onu ekle diyeceğiniz varsa mutlaka söyleyin. bir de ben itü tekstil'in geleceğini düşünüyorum ama yine de yorumlarınızı esirgemeyin. şimdiden teşekkürler.

MF-4: 51.363

1. İTÜ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 13.400
    2. YTÜ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 25.800
    3. YTÜ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 32.500
    4. İTÜ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ (İNG) 20.500
    5. İTÜ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ 25.400
    6. İTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (İNG) 13.600
    7. İTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 17.800
    8. İTÜ ELEKTİK MÜHENDİSLİĞİ 17.100
    9. İTÜ MALZEME VE METALURJİ MÜHENDİSLİĞİ 27.700
    10. YTÜ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ 25.600
    11. İTÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ 23.800
    12. İTÜ UZAY MÜHENDİSLİĞİ (İNG) 21.500
    13. İTÜ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ (İNG) 54.600 ***
    14. YTÜ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 32.900
    15. İTÜ GEOMATİK MÜHENDİSLİĞİ (İNG) 36.300
    16. İTÜ GEOMATİK MÜHENDİSLİĞİ 40.900
    17. YTÜ MALZEME VE METALURJİ MÜHENDİSLİĞİ 42.600
    18. YTÜ MALZEME VE METALURJİ MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 56.300
    19. YTÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ 50.500
    20. YTÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 62.900
    21. İTÜ MADEN MÜHENDİSLİĞİ (İNG) 80.000

istanbul dışına çıkmak istemiyorum, itü ve ytü dışında da düşünmüyorum. o yüzden o konuda bir yorum yaparak boşa zaman kaybetmeyin, onun yerine tercihlerimi yorumlayın lütfen arkadaşlar. hepinize teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 1 Ağustos 2012; 19:35:32 >

• mekatronikte yazsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalcik

mekatronikte yazsaydın

Mekatronik dusunmuyorum acikcasi. Hatta elektrikleri bile oylesine yazdim diyebilirim. Sence tekstilin gelme ihtimali nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

Orijinalden alıntı: sanalcik

mekatronikte yazsaydın

Mekatronik dusunmuyorum acikcasi. Hatta elektrikleri bile oylesine yazdim diyebilirim. Sence tekstilin gelme ihtimali nedir?

Tekstilin gelme ihtimali %300
  • Büyük ihtimal İTÜ - Tekstil gelecektir.Bu arada iyi ki YTÜ haritaları alta yazmışsın, ben üst sıralara yazdıydım Benim için gelme ihtimalleri düşük ama yinede "bir" kişi "bir" kişidir.
  • Sag olun arkadaslar. İnsallah dediginiz gibi gelir.

Peki 2010'da 58.800'den alip 2011'de 54.600'e yukselmesi sorun olur mu bu sene icin?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changeable092 -- 18 Eylül 2014; 4:08:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukari.

• Yukari ciksin.

• Bir bakin la. :(

• itü tekstil kesin tutacaktır. hayırlı olsun. bende 51970 im

koç ee 44k
    koç makina 49k
    koç %25 bilgisayar 50k
    bilkent bilgisayar 61k

bilkent kesin gelir bence ama koç ee istiyorum aslında ama %10 gibi bişey gelmesi .. koç makina gelir diyorlar sence hocam?
  • Valla bilmiyorum ki hocam ben hic anlamiyorum bu islerden. Ama gelir insallah bakalim. Hem sag ol yorumun icin.

• İTÜ Tekstil gelme ihtimali %99.9 hocam ama merak ettim açıkçası tekstilci akraban var mı ? yani belki o yüzden gidiyorsundur ?
  • yazık olcak puanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

yazık olcak puanına.

Bir de sebebiyle soylersen cok memnun olacagim hocam. Niye tekstil yazmayayim mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: expotion101

İTÜ Tekstil gelme ihtimali %99.9 hocam ama merak ettim açıkçası tekstilci akraban var mı ? yani belki o yüzden gidiyorsundur ?

Ailede tekstilci yok ama neredeyse tamami makinaci. Ben de makinaci olmak istiyordum. Makinaya yakin oldugu icin ve de yaklasma imkanimin olmasi dolayisiyla yaziyorum.

• türkiye'de tekstil öldü. çinle rekabet edemiyorlar. ama amacın makineye yaklaşmaksa o zaman tamamdır.
  • Amaç çap yapmak mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

türkiye'de tekstil öldü. çinle rekabet edemiyorlar. ama amacın makineye yaklaşmaksa o zaman tamamdır.

İtu'de de tam tersine yeniden canlandigindan bahsettiler. Bolumu kotuleyecek degiller elbet ama bilmiyorum artik. Ama dedigim gibi makinaya olabildigince yaklasmak istiyorum hatta yapabilirsem gecis de yapmak istiyorum. Sag olasin yorumlar icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

Amaç çap yapmak mı hocam?

Oncelikli amacim tabii ki yatay gecis. Ama olmazsa da kesinlikle makina ile cap yapacagim. Tekstil ile makinanin ders programlarina baktigimda aman aman bir ders farkliligi var diyemiyorum. Biraz da bu cekti beni.

Sence bu tercih duzeniyle gelme ihtimali nedir hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.