Şimdi Ara

Tercih konusunda kararsız olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi mühendis ile konuşsam aklıma o yatıyor ara sıra gelen tıp yazıp git düşüncesi beynimi bulandırıyor kısaca çok kararsızım. Herhangi bir alana yatkınlığım var mı bilmiyorum bile bünyem de zor bir bölümü kaldırmaz zaten çoğu işimi bu yaşıma kadar kendim yapmadım. Kendimi hayatta çok yetersiz görüyorum. Var mı böyle olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak ne diyeceğim tipi dusunecek kadar net yaptıysan demekki zorluğu kaldirabiliyorsun :) demem o ki bunla kafani yorma o kadar calistiysan unide de yaparsın problem olmaz mühendislik yazacaksan kafayi çalıştırman gerekir tipta ise var olani ezberlemen (tipci arkadaslar linclemeyin kendi düşüncem bu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde tam tersi kimle konuşsam hevesim kaçıyor

• bckn.dgn B kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin, Sınavda elde edilen başarıyla iş hayatı birbirinden çok alakasız şeylerdir konu sahibinin ilgisi olmadığı bir bölümü tercih etmesinin sonucunda iş hayatında ciddi sıkıntılar yaşayabilir. Her sabah işinize küfür ederek gitmek istemiyorsanız hayattan zevk aldığınız şeyi yapın. Örneğin mimarlığa ilginiz var fakat çok iyi bir sıralama yaptınız bu yüzden gidip tıp felan yazmayın sonra pişman olursunuz. Bana şuanda hadi gel istediğin üniversitede puansız tıp oku deseler asla okumam.
  • Hocam belki yanlış anlasilmisimdir ama sonuçta yks dediğimiz sinav sabır zeka yetenek hepsini birden ölçüyor tabi dediginiz gibi is hayati reel hayat bambaska ama biri bunu yapabildiyse ve ozguven varsa is hayatinda da basarili olur diye düşünüyorum zaten atilgan biri olmadığı sürece bir insan ac kalir ağlamayana meme yok sonucta

• Galiba ruh ikizimi buldum

Hocam zihinsel olarak çoğu yorgunluğu kaldırabilirim anksiyete bozukluğum var tytye neredeyse hiç uyumayıp girdim. Günlük rutinimde sürekli bir seyler okuyorum yani zihinsel olarak çok yorulmam. Maalesef bedensel yorgunluk çekiyorum boyum uzun sayılır kilom normal ama çoğu zaman yürümeye bile halim olmuyor nedenini anlamıyorum kan değerlerim de normal. Ailem sen zora gelemezsin deyip duruyor kafam karıştı açıkçası. Beni tanıyan herkes masa başı iş diyor başka bir şey demiyor ama bir alana da istekli değilim şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak olumsuz konuşanlar denk gelmiştir size bir bölüm veya okul için birkaç kişiyle konuşmakta fayda var

• Bak yuruyus falan değilde omurganj calistirmaya çalış play storeda spor uygulamasi var gunde 10 dakikani almaz ozellikle dambilla calisirsan trendyolda 45 liraya 10 kilo almisti bi arkadasim guzel diyordu idare eder diyodu bunlari yaparsan ve o programa uyarsan kilon varsa ufak bi diyetle gayet kaliyeli isler yaparsın 1 ayda omuzlarin sekillenir neyse konuya gecelim kisiye kendin baskasinin yardımı dkkunacagini düşünmüyorum kendi icinde bitirmen lazım bu mevzuyu ben bir sey diyemem ama dedigim gibi tip ve muhendislikler beyne ayri bir sekilde hitap ediyor.Bu arada hayatta her zaman her dakika atilgan olmak laizm.Cekinmeye utanmaya gerek yok kimse kizmaz ya da kimse kimseyi yemez hatta senden cekinirler.

• Aileyi de fazla düşünme ben de oldukca misknimdir fitnessa basladigimsa dalga geciyolardi simdi hatri sayilir bi vucudum var

Hocam tebrik ederim sizi. Spor aklımda vardı uzun süredir dambıl zamanında almıştım ama pek kullanmadım evde yatıyor spora da gidebilirdim eve yürüme mesafesinde birkaç yer var ama virüs varken pek mantıklı gelmiyor. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için biraz hareketlenmem şart oldu. Beden iyice alıştı yatmaya böyle giderse sorun olacak.

• Spor salonuna şu surecte gitmeyin hocam evde de hallolur o dediğim uygulamayi indirin yönlendirir sizi gobek varsa gideceğini garantisini vermem ama kollariniz omzunuz sekillenir Dumbell Workout uyg adi dambiliniz hafifse biraz yuruyus kosu karışık yaptiktan sonra evde buna başlayın o dambil 3 4 katina çıkacaktır

• Sağ olun hocam uygulamayı indireceğim. Ailem günlük 1 saat yürüyor akşam onlarla yürüyebilirim şimdilik şu 1.5-2 ayı atlatalım her şey düzene girer umarım.

• Hayırlısı olsun hocam gecen seneye göre kactasiniz

• Hocam 8 civarı diyelim 7 iyimser çünkü tam hatirlamadigim sorular var tytde iki şık arasında kalıp salladım birkaç soruyu

• Doğru kabul ettiğimde 6800 hepsini yanlış kabul edersem sanırım 8.5k civarı. Bilemiyorum hocam onlar da kafamı çok meşgul ediyor en azından bir tanesi doğru olsa yeter gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.