Şimdi Ara

Tercih Döneminde Bu Foruma Girmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rakip eleyen trollerle dolacak burası. Buradaki kimseye güvenip bir işe kalkışmayın.
    Dershane hocalarınızla, üniversite öğrencileriyle ve ailenizle görüşün.

Yakın arkadaşınız olmadığı sürece sizin gibi lys öğrencisi olan kimseden bölüm ve okul tavsiyesi almayın. Konu açıp burayı yazayım mı diye sormayın. Cevaplayan kişilerin tercih listesinde o bölüm varsa "yazma çok kötü" , "iş alanı yok" , "yazma tutmaz." Şeklinde yorumlarla çok karşılaşacaksınız.

Ciddi söylüyorum haftaya uğramayın buraya.

Hemen altta yorum yapan ruş adlı kullanıcı gibilerinden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loftyrant -- 24 Haziran 2014; 22:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TAM TERSİNE FORUMDA DİĞER ÜYELERLE MUTABIK KALIN. BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNUN. FORUM DONANIM ÜYELERİNİ BAŞKA FORUMDA BULAMAZSINIZ.

TERCİH DÖNEMİNDE ÇOK İŞİNİZE YARICAK BU SİTE KARDEŞLERİM. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
  • sonuna kadar haklısın sonuç beklediğim gibi olursa bir konu açıcam ondan sonra yeni döneme kadar uğramam bu bölüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruş

TAM TERSİNE FORUMDA DİĞER ÜYELERLE MUTABIK KALIN. BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNUN. FORUM DONANIM ÜYELERİNİ BAŞKA FORUMDA BULAMAZSINIZ.

TERCİH DÖNEMİNDE ÇOK İŞİNİZE YARICAK BU SİTE KARDEŞLERİM. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

Bence lys sana ağır girdi ondan böylesin travmada olabilirsin.
  • tercih dönemine girmeden önce troll ün birine sağlam küfretmeyi düşünüyorum, hayırlısı.
  • Bir anda kendinizi itü makine bölümünde bulabilirsiniz hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.