Şimdi Ara

###--Teracopy v2.0 Beta 4--### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: last_dn
    Arkadaşlar bu tera copy de şifrelenmiş bir sürücü oluşturduğumuzda bu alan mesela 50 GB olarak .dat veya ne istersek öyle bir isimde bir dosya gibi gözüküyro bu dosyanın görünmemesi veya silinememesi gibi bir güvenlik çözümü mümkün mü?

Bunu Teracopy ile engelleyemezsiniz sanırım. Dosya ve klasör şifreleme programlarını deneyin. Bu arada bu konuyu da nereden buldun? :) Hala kullanıyorum programı :)

nereden bulacam forumdan arattım tekrar konu açmaktansa varolan bir konunun en altında sorayım dedim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Arkadaşlar bu tera copy de şifrelenmiş bir sürücü oluşturduğumuzda bu alan mesela 50 GB olarak .dat veya ne istersek öyle bir isimde bir dosya gibi gözüküyro bu dosyanın görünmemesi veya silinememesi gibi bir güvenlik çözümü mümkün mü?

Bunu Teracopy ile engelleyemezsiniz sanırım. Dosya ve klasör şifreleme programlarını deneyin. Bu arada bu konuyu da nereden buldun? :) Hala kullanıyorum programı :)

nereden bulacam forumdan arattım tekrar konu açmaktansa varolan bir konunun en altında sorayım dedim :)

iyi yapmışsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.