Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osman0405

Oyuna başlayacaktım vazgecirdiniz :D hachiman,vampir,karamel önceki sayflaardaki konuşmalarınızı okudumda soğudum gercekten oyundan kafam karıştı bayağı mc,whnm,strikforce,nightforce fln hicbirşey anlamadım konuştuklarınızdan baya zor sanırım oyun saten oyunuda indiremedim bir türlü launcher sürekli bir hata veriyor. :D

oyun o kadar zor değil tam tersine çok eğlenceli bir oyun . sadece ileride biraz setlerini değiştirmen gerek ki bi bakacaksın " bunlar mı dedikleriymiş ezikler yaa " diyeceksin

• güzel bir char satan olsada oynasak :)
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Benim ufak bir sorunum var da onu sizinle paylaşmak istedim. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar. Sorunum şu tera online EU sitesinden e-mail adresimle kayıt olduktan sonra mail adresime aktivasyon maili yolluyor. Buraya kadar normal herşey ama aktivasyon mailine tıkladığımda oyunun sitesine aktarıyor ve küçük bir pencere çıkıyor ardından hesabınız blocklanmıştır diyor. bu sorunu çözemedim lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
  • arkadaşlar hesap sorunu nu halletiim
    yalnız şimdi başka bir sorun var. oyuna girdikten sonra karakter ekranın da mousem sol üst tarafa doğru kendi kendine kayıyor bu sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi. sadece tera online da yapıyor yapıyor o hareketi mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karameell

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Terlik

sorc teleport skilini kullandığımda ilk önce ışınlanıp anında geri dönüyorum bunu nasııl değiştirebilirim. Bunu yaparken ileri tuşuna basıyorum. Önceden böyle bir şey olmuyordu.

w tusuna basılı tutarak yapmazsan duzelır

Önceleri w tuşuna bastığım halde hiçbirşey olmuyordu. Şimdi neden böyle oldu anlamadım. Başka çözümü var mı ?
  • nerede bizim pro oyuncular sorular geliyor

1 - alliance vault denilen olayın ayrıntıları nedir ? savaş sonrası ödüller varmış , bam's summon varmış , commander falan varmış ? ayrıntılı bilgisi olan var mı ?

2 - nightforge setine nasıl başlarım ? pvp için olanı imkansız zaten pve olanı nereden nasıl başlanır ?

3 - surjika ve tot ile alinan glyphs kutuları aynı mı ?

4 - gizli glyphsler için bu kutuları alıp şansa düşmesini mi beklemek gerek ?

5 - ayrıntılı bir rehber türkçe olsa ne güzel olur dimi

cevaplar için şimdiden teşekkürler . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

nerede bizim pro oyuncular sorular geliyor

1 - alliance vault denilen olayın ayrıntıları nedir ? savaş sonrası ödüller varmış , bam's summon varmış , commander falan varmış ? ayrıntılı bilgisi olan var mı ?

2 - nightforge setine nasıl başlarım ? pvp için olanı imkansız zaten pve olanı nereden nasıl başlanır ?

3 - surjika ve tot ile alinan glyphs kutuları aynı mı ?

4 - gizli glyphsler için bu kutuları alıp şansa düşmesini mi beklemek gerek ?

5 - ayrıntılı bir rehber türkçe olsa ne güzel olur dimi

cevaplar için şimdiden teşekkürler . . .

1. ring of pain ve argon vit. duser en degerli solo olanindan bahsediyorum velikada bankaciya cok yakin olan free....... ile baslayan adam

2.http://www.youtube.com/watch?v=Ao5HEO4fkE0

3.gold talent ve badge ile alinanlar var talent nerden cikior unuttum.badge totda biliyosun.

4.yeah

5.e tabii

oyuna bi 1.5 aydir girmiyorum :( formatladim en son :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 16 Nisan 2014; 20:08:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar biri slayerin combosunu ve glyphslerini söyleyebilir mi? Gelen geçen kesiyo pvpde.
  • 1-Arkadaşlar oyunda Strikeforce(craft) ve steadfast itemleri çoğunlukta hangisi daha iyi?
    2-Bu itemlerdeki madalyon +12 ye yükseltincemi geliyor ?
    3- item + 9 ken masterwork enigmatic scroll kullanıp 12 ye çevirirken +0 a düşme gibi değişiklikler olurmu?
    4- Son olarak bu masterwork enigmatic scrollun 1 tanesi 12 yapmak için yeterlimi?
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr07

1-Arkadaşlar oyunda Strikeforce(craft) ve steadfast itemleri çoğunlukta hangisi daha iyi?
    2-Bu itemlerdeki madalyon +12 ye yükseltincemi geliyor ?
    3- item + 9 ken masterwork enigmatic scroll kullanıp 12 ye çevirirken +0 a düşme gibi değişiklikler olurmu?
    4- Son olarak bu masterwork enigmatic scrollun 1 tanesi 12 yapmak için yeterlimi?
    :)

1. steadfast daha kolay onu yap
    2. madalyon dediğin sanırım kristaller specialty merchanttdan alabilirsin silahın veya zırhın leveli yükselince 4. yuvada açılır
    3.olmaz +10,+11,+12 basabilirsin geçerse yanma falan yok
    4. belki 1 belki 50 :)
  • Çok yararlı oldu cevaplar saol :) Madalyon dediğim o değil hani 60 lvl +12 itemlerin isimlerinin başında oluyor sarı resimdeki gibi. masterwork kullanınca mı bu sarı işaret çıkıyor?

TERA Online Soru-Cevap Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 18 Nisan 2014; 0:26:45 >
  • quote:

Çok yararlı oldu cevaplar saol :) Madalyon dediğim o değil hani 60 lvl +12 itemlerin isimlerinin başında oluyor sarı resimdeki gibi. masterwork kullanınca mı bu sarı işaret çıkıyor?

aynen masterwork olan itemlarda olur

bu arada soldaki okun enigmaticler iyi gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 18 Nisan 2014; 8:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

quote:

Çok yararlı oldu cevaplar saol :) Madalyon dediğim o değil hani 60 lvl +12 itemlerin isimlerinin başında oluyor sarı resimdeki gibi. masterwork kullanınca mı bu sarı işaret çıkıyor?

Temsili googleden :D Veritasdaysan oynayalım beraber

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

quote:

Temsili googleden :D Veritasdaysan oynayalım beraber

us da tempest reachdeyim ben

• Hocam şimdi 60 olduk falanda büssürü dungeon var bide nexus bunlarda item düşürüyoruz falan ama artık zone yada story questleri yapmıyorum bunlar dışında ne yapmamız lazım yani boşluk oluştu yapacak birşey kalmamış gibi.Vonderholma gırıyorum ama çok fazla öluyorum itemler ezik olunca.Oda günde bir kez girebılıyoruz e bu itemleri nasıl dizcez.hergün set in bir parçasını whnm de düşürmek lazım ki set tamam olsun.Craft mı tek yol.
  • cnr07 kullanıcısına yanıt
    lvl 60 olan arkadaşlar, 3 5 safya geriden konuyu okusalar bir çok sorularına cevap bulmuş olacaklar aslında ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: supper-_-saiyan

lvl 60 olan arkadaşlar, 3 5 safya geriden konuyu okusalar bir çok sorularına cevap bulmuş olacaklar aslında ..

Haklıymışsın aslında birçok soruya yanıt buldum saol:) Öğrendiklerime göre yeni 60 oldum ve steadfast dizicem şuanlık en doğru karar bu görünüyor. Whnm de silahı düşürdüm tek seferde masterworka çevirdim şansım iyi gitti:) şuan +9. Ancak whnm ye girmek epey zor çoğu kişi almıyor 151 de kaldım 166+ alıyorlar buna göre;
    Full steadfast dizdiğimde item levelim tam olarak kaç olur?
    Steadfast dizmenin en kolay yolu hangisidir? (whnm hariç) kolayca beni alacakları bi dg varmı? yada Cysma token ? Molten token? -en kolayı-? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 18 Nisan 2014; 18:55:55 >
  • cnr07 kullanıcısına yanıt
    Guildin varsa, düzenli wh yapıyolarsa ordan kısa sürede tamamlarsın itemları, whnm yi çıkarsak eğer Molten Token en ideali

CW/SF/KG yi düzenli yap, Bu dg lere 166+ olmayanlarla bende katılmıyorum hızlı bitsin diye ama instance matching ile girince sorun olmaz...

alliance vaulta gir, Balder's Temple de 1 token veriyor.

Cysma token ise 22 saatte 1 tane üretilebilen bir item, eldiven için 4 tane gerekiyor, Bir taraftan MT biriktirirken diğer taraftan eldiven veya botu Cyasma Token dan elde edbilirsin ...

Steadfast öncesi de item lvl ını artırmak için Düzenli olarak Nexus etinliklerine katılıp agnitor item kullanabilirsin,

full steadfast +9 yaparsan, 166+ filan olması lazım ..
  • supper-_-saiyan kullanıcısına yanıt
    Az önce nexus dan çıktım hergün giriyorum idareten item almayı düşünüyorum ordan.Orda shop da bazı şeylere puanım yetsede alamıyorum örneğin orda cadı şapkası var 3.005 civarı benim puanım 14.000 civarı ama nedense alamıyorum.Sanırım populatıon ve credist ile alakalı bir durum....Molten token şuan 24 tane var kasmaya devam saol :)
  • Arkadaşlar lvl kasarken tüm görevleri yapmak zorunda mıyız

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.