Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuperPunch

hocam bu yeni vm6 hem pvp hem pve olacak setin adı ne Kairos mu? Ayrıca yabancı forumlarda okuduğumda starfall orcus gibi setlerden söz ediliyor bu setler nedir?.Ayrıca oyunda söz edildiğine göre yeni vm6 craftında bc/ks kredi istemiyormus ayrıca dg den bile düsüyormus!!! bu dogrumu dogruysa cok sacma değil mi sence ?

http://zephya.wix.com/tera#!gear/c5l

Şuradan bakabilirsiniz. İsimler değişebilir pek önemli değil o. Bg/ks işini ve diğer materyalleri tam incelemedim ama isterse normaldir pvp/pve birlikte olacak sonuçta. Dreadspire 2 den düşecek ve ciddi zor olacak orayı yapmak saçma değil bence aşırı zor olacağından.oyuncular oraya daha çok önem versin diye yapılmış bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 15 Kasım 2015; 17:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

hocam bu yeni vm6 hem pvp hem pve olacak setin adı ne Kairos mu? Ayrıca yabancı forumlarda okuduğumda starfall orcus gibi setlerden söz ediliyor bu setler nedir?.Ayrıca oyunda söz edildiğine göre yeni vm6 craftında bc/ks kredi istemiyormus ayrıca dg den bile düsüyormus!!! bu dogrumu dogruysa cok sacma değil mi sence ?

http://zephya.wix.com/tera#!gear/c5l

Şuradan bakabilirsiniz. İsimler değişebilir pek önemli değil o. Bg/ks işini ve diğer materyalleri tam incelemedim ama isterse normaldir pvp/pve birlikte olacak sonuçta. Dreadspire 2 den düşecek ve ciddi zor olacak orayı yapmak saçma değil bence aşırı zor olacağından.oyuncular oraya daha çok önem versin diye yapılmış bir şey.

tesekkürler cevap icin.DS 2 den düsmesi olabilir cünkü bayağı zor olur orası tahminice. ama ne low ne mid ne de high tier sette kredi istemiyor bu siteye göre .Bu durum tabiki daha güzel eskiden haftalarca kredi kasardık ama artık herkes kolaylıkla vm seti yapabilecek heralde bakalım...

• oyunu sanırım ilk çıktığında oynamışım hesabı bir açtım 40lv karakter var :) . Nasıl oynamışım o zamanlar bilmiyorum ama yeni archer açtım killianda . skill ve vuruş yaparken yürüyememek çok saçma geldi. alışamadım. Wildstar'dan dolayı bir tuhaf gelmiş de olabilir. Yani yeni başlamayı düşünen varsa , vuruş yaparken yürümek zıplamak isteyenler için doğru oyun değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 18 Kasım 2015; 12:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

oyunu sanırım ilk çıktığında oynamışım hesabı bir açtım 40lv karakter var :) . Nasıl oynamışım o zamanlar bilmiyorum ama yeni archer açtım killianda . skill ve vuruş yaparken yürüyememek çok saçma geldi. alışamadım. Wildstar'dan dolayı bir tuhaf gelmiş de olabilir. Yani yeni başlamayı düşünen varsa , vuruş yaparken yürümek zıplamak isteyenler için doğru oyun değil bence.

Dostum burada soru cevap yapıyoruz oyunla ilgili görüşlerini yazmana gerek yok. Ayrıca daha sonraki levellerde yürürken şarj edilebiliyor skiller. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    bu da bir sorunun cevabı olabilir diye yazdım. Uzatmaya gerek yok :)

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 18 Kasım 2015; 14:15:55 >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    byalfa bence tek sorun bu ise bu sorun TERA'da yok ilerki levellerde charging skiller move ile birlikte kullanılabiliyor hatta charging skilleri kullanırken daha hızlı oluyorsun üstelik TERA ile Wildstar aynı target attack sistemi açısından en azından
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    evet hepsi non-target olarak geçiyor . seni kurnaz :D

edit: konuyu dağıtmayalım bu arada. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 21 Kasım 2015; 23:36:25 >
  • Hocam uzun süre önce arkadaşımla oynamıştım şimdi tekrardan oynamak istiyoruz.Türkiye Region Block mu yedi ? İndirmeye çalıştığımızda Türkiyede TERA falan gözükmüyor.Hangi versiyonu indirmemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xVengeance -- 26 Kasım 2015; 20:01:29 >
  • Bu son gelen ek bölgelerden sonra yeni bir şey geldi mi ?

Ben sıkıntıdan bir tank açıp bütün oyunu solo olarak bitirdim. Tüm görevler ve yeni gelen expansion görevlerininde hepsi bitti öyle bıraktım sonrasını hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xVengeance

Hocam uzun süre önce arkadaşımla oynamıştım şimdi tekrardan oynamak istiyoruz.Türkiye Region Block mu yedi ? İndirmeye çalıştığımızda Türkiyede TERA falan gözükmüyor.Hangi versiyonu indirmemiz gerekiyor?

EU'dan(gameforge) bahsediyorsan türkiye yok zaten UK falan seçmiştim ben tam hatırlamıyorum. region block yok tera da türkiye için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu son gelen ek bölgelerden sonra yeni bir şey geldi mi ?

Ben sıkıntıdan bir tank açıp bütün oyunu solo olarak bitirdim. Tüm görevler ve yeni gelen expansion görevlerininde hepsi bitti öyle bıraktım sonrasını hatırlamıyorum.

Hangi ara yaptın sen onu? Daha önce Sorceror ve Gunner olarak oynadım 2-3 kere 60+ oldum yani. PvP zevki alamadığımdan bıraktım. Benim de şu an öyle bir sıkıntım var, tekrar başlasam mı diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Hangi ara yaptın sen onu? Daha önce Sorceror ve Gunner olarak oynadım 2-3 kere 60+ oldum yani. PvP zevki alamadığımdan bıraktım. Benim de şu an öyle bir sıkıntım var, tekrar başlasam mı diyorum.

Yanlis anlama oncelikle. Ben teraya baslarken sende kasiyordun 59 dami 58 demi ne biraktin priesttin sanirim. 60+ yaptim diyorsun.
    Oyun endgame 65 ondan sonra oyun basliyor. İtemlerini fulleyip fraywind canyon a girdin mi ? 65 olmadan acilmiyorda. 3vs3 yaptin mi veya 5vs5 ? Onu gectim alliance var orda da pvp var hatta para kasabiliyorsun. Kazanirsan 76 k civari aliyorsun.
    Ben oyuna baslarken dedigim gibi senin bir kac kisinin yorumlarini okudum yanlis yonlendiriyorsunuz acikcasi.
    Oyuna basladigimda senim yorumlarinla oyunun uzaktan yakindan alakasi olmadigini gordum. Pvp olayi kisisel zevktir onda hakli olabilirsin. Ama bundan bahsetmiyorum.
    Böyle oyunlarda asıl zevk 65 olunur itemlerini takilarini fullersin öyle zevk alirsin pvpden.
    Benim takilarim full silah 15 zirh 15 digerleri 12 ben boyle zevk aliyorum itemsiz bi yere girersen zaten tek yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

65 lvl oldum sanırım. Görev dizisinin en sonunda solo bir boss vardı onu kestim filan.

Sonra o yeni expansionun dungeonları vardı onlarıda parti ile yaptım görevler bitince ne yapıcam ben yav dyip yine bıraktım.

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Priest hiç oynamadım büyük ihtimalle karıştırıyorsun. Oynadığım her iki class da (Sorceror ki 2-3 sene önce, Gunner ise daha yeni 4-5 ay öncesi diyebilirim.) Yorum yapmışımdır elbette ama 2-3 sene önce yaptığım yorum ile yeni gelen patchler arasındaki uyumsuzluk doğal olabilir. PvP zevki alamadım derken tek yediğimden falan değil ayrıca, 12 yıllık MMO oyuncusuyum bir çok Pve-PvP oyununu tecrübe edindim. Her seferinde terayı bırakmamdaki sebep grup olarak başka bir oyuna başlıyor ya da aynı oyunun başka bir serverında oynamaya başladığımızdan ötürü olmuştur. Madem aktif olarak oynuyorsun, 8 Aralık Patch'i ile ilgili bilgin varsa paylaş tekrar başlama gibi bir hevesim var oyuna.
  • quote:

Priest hiç oynamadım büyük ihtimalle karıştırıyorsun. Oynadığım her iki class da (Sorceror ki 2-3 sene önce, Gunner ise daha yeni 4-5 ay öncesi diyebilirim.) Yorum yapmışımdır elbette ama 2-3 sene önce yaptığım yorum ile yeni gelen patchler arasındaki uyumsuzluk doğal olabilir. PvP zevki alamadım derken tek yediğimden falan değil ayrıca, 12 yıllık MMO oyuncusuyum bir çok Pve-PvP oyununu tecrübe edindim. Her seferinde terayı bırakmamdaki sebep grup olarak başka bir oyuna başlıyor ya da aynı oyunun başka bir serverında oynamaya başladığımızdan ötürü olmuştur. Madem aktif olarak oynuyorsun, 8 Aralık Patch'i ile ilgili bilgin varsa paylaş tekrar başlama gibi bir hevesim var oyuna.

Baslicaksan eger tam anlamiyla baslamalisin. Brawler gelicek yeni gelen class lar digerlerine gore OP olur. Zevk alirsin mutlaka cunku diger class lari ezcektir. Tam anlamiyla baslamalisin derken zaman ayirmalisin en iyi set visionmaker dir direk dusmez craft edersin. Craft edip full 12 set ve silah 15 yaparsan tam anlamiyla teranin pvpsine giris yapabilirsin. Ama 0 dan o kadar para kasman zor olacağı icin zorlanabilirsin. Ben yeni patch icin item kasarken 5-6 ay sadece yeni patche hazirlaniyorum genellikle.
    Ama dersen ki gold alirim itemler asiri pahalli cunku. Gold almadan diyer playerlarin seviyesine 0 dan gelmen malesef cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle iyi forumlar.65 patchi gelmeden önce endgame gear ir warrior oynuyordum sonra bıraktım şimdi tekrar başlayacağım.65 lvl dan sonra pvp için hangi gearları nasıl almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedMercyFraya

öncelikle iyi forumlar.65 patchi gelmeden önce endgame gear ir warrior oynuyordum sonra bıraktım şimdi tekrar başlayacağım.65 lvl dan sonra pvp için hangi gearları nasıl almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

65 olduysan highwatch taki kırmızı görevle başlıyorsun üzerinde ideonal olduğunu varsayıyorum. o görevi alıp KC'ye, BR'ye, CW'ye instance matching ile girdikten sonra schisma setini alırsın. Schisma gearı şu an masterwork yapmak vs. çok kolay az birikimin varsa +12 set bile yaparsın. daha sonra KDNM ye girip dreadnaught(mid gear pve-pvp) setini düşürürsün. Daha sonra da vm6 için farm yapabilirsin.

Full liste burada >http://zephya.wix.com/tera#!gear/c5l

• arkadaşlar daha önce bu oyun paralı iken collector edition almıştım şimdi f2p olunca aynı oyuna giremiyorum şöyle bir hata veriyor

You do not have any active TERA accounts

bana acil yardımcı olabilecek arkadaşım varmı?
  • Arkadaşlar yardım edebilecek biri var mı? Bazı sorularım var da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşlar yardım edebilecek biri var mı? Bazı sorularım var da.

Sor bu konu onun için var zaten
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.