Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: animuro

dururmuyum plakayı alınca direk geldi :D. o guildde sadece türklermi var yoksa global guildmi

Sadece türkler var yabancı almıyoruz bildiğim kadarıyla
  • Fraya serverinde oynayan varmı veya bildiğiniz guild

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • animuro A kullanıcısına yanıt
    şu oyunda oynamadığım class kalmadı ama bu tercih meselesi . benim en hoşuma giden karakterdir Sorcerer . Oynamayı bilirsen pvp ve pve de çok eğlencelidir

bu arada oyuna yeniden başladım yeni dungeonlar zor mu ? tüm patchlerde en son itemi veren dungeonlara giriyordum yeni patch gelince. bunda galiba ambit yapmak gerekecek gec kalmışım gibi hissettim . biraz bilgi verseniz .

bu arada pvp seti için KS ve BC çok fazla kasmıştım ve limit var diye materyalleri aldım şimdi baktım isimleri değişmiş bunları ne yapabilirim ? değişim falan yapaacak npc yok mu ? 200k bc ve 200k ks puanı çöp olacak
  • wampir_s kullanıcısına yanıt
    pvpde karşılaştıgım sorcerer bana savaşması bile sıkcı gelmişdi :D abi killuanda başla kuvaı milliyeye gel
  • animuro A kullanıcısına yanıt
    zenobia da başlamıştım 500k para ve bir sürü item var bırakılmaz ya

şu an üzerimde rubra token var çöp. bc vs ks puanları ile aldığım herşey çöp oldu . bir çözümü var mı bunun ? yenileriyle değiştirme falan ?

bi de bu yeni patch ile ilgili biraz ipucu ve yardım lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 29 Nisan 2015; 3:20:02 >
  • wampir_s kullanıcısına yanıt
    aynen bencede bırakılmaz :D yeni patchı bende bilmiyorum
  • ben de baslicami tera ya killianda açacam yeni engineer karakter gelecek onla baslicam skype: ejderkral7 ekleyin beraber oynayalım adım : Turgut
  • 4-5 aydan sonra tekrar başlıyorum Tera ya. Lot tan mwa düşme işi bittimi bittiyse şuan en iyi para kasma yolu nedir acaba
  • slayerda glyphleri nasıl dizmem gerektigini bilen birisi varmı veya bu konuyla ilgili forum varsa yönlendirebilirmi
  • Bu yorumu daha önce yapmışlardırda merak ediyorum 65lvl Reaper var ambit set tamamlamak istiyorum şuan için sadece zırh var kolay yolla ve hızlı bir şekilde Nasıl topluyabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayhemDesign

Bu yorumu daha önce yapmışlardırda merak ediyorum 65lvl Reaper var ambit set tamamlamak istiyorum şuan için sadece zırh var kolay yolla ve hızlı bir şekilde Nasıl topluyabilirim

Ambition token kasarak
    Vanguard kredisi kasarak
    Craft yaparak
    Brnm girerek
    Bence bu yolların hepsi kısa sürede ambit sete ulaştırır.
  • tera killian pve serverinde herhangi bir türk quildi varmı pvp deil pve varsa yazarmısınız 65 lvl reaper karakterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut saltan

tera killian pve serverinde herhangi bir türk quildi varmı pvp deil pve varsa yazarmısınız 65 lvl reaper karakterim

Killian Kuvai Milliye Guildi konusuna bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 30 Nisan 2015; 11:14:41 >
  • Launcher çöktümü ya e-posta şifre girdikten sonra beyaz ekran veriyor
  • alidkzlr kullanıcısına yanıt
    ben ıd ve pw bile yazamıyorum :D
  • Ben de ufak ufak oyuna geri dönmeyi düşünüyorum. Fraya ve Killian sunucularında durumlar nedir? Çoğunlukla PvM takılmayı seven, Crafting'e vakit ayıran bir oyuncuyum. Fraya'da oyuncu potansiyeli nedir, ürettiklerimi kolayca satabilir miyim? Killan'da oynama durumunda Trade Broker'ı nasıl kullanırım? Ayrıca genellikle solo takılıyorum. PvP sunucusu olması çok sorun çıkarır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rsith

Ben de ufak ufak oyuna geri dönmeyi düşünüyorum. Fraya ve Killian sunucularında durumlar nedir? Çoğunlukla PvM takılmayı seven, Crafting'e vakit ayıran bir oyuncuyum. Fraya'da oyuncu potansiyeli nedir, ürettiklerimi kolayca satabilir miyim? Killan'da oynama durumunda Trade Broker'ı nasıl kullanırım? Ayrıca genellikle solo takılıyorum. PvP sunucusu olması çok sorun çıkarır mı?

killian dışında server tavsiye etmiyorum kardeşim. pvp server olduğuna bakma level kasarken sorun çıkarsa channel değiştirirsin. ayrıca serverın trade broker'ı da bayağı aktif denilebilir gathering yapıp topladığım materyalleri craftlıyorum gün içinde satılıyor. hem pvp hem de pve alanına yoğunlaşan kişiler var kafana göre ne istiyorsan onu yaparsın sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay
    killian dışında server tavsiye etmiyorum kardeşim. pvp server olduğuna bakma level kasarken sorun çıkarsa channel değiştirirsin. ayrıca serverın trade broker'ı da bayağı aktif denilebilir gathering yapıp topladığım materyalleri craftlıyorum gün içinde satılıyor. hem pvp hem de pve alanına yoğunlaşan kişiler var kafana göre ne istiyorsan onu yaparsın sende.
    Fraya falan hiç bulaşma diyorsun yani? Ben o zaman güncelleme çekmeye başlayayım. Özlemiştim oyunu.
  • Ya benim pve ile tek aram lot olmuştur şimdiye kadar oda mwa için. Bugün baktığım kadarıylada lot tan nerdeyse düşmüyor mwa. Son boss tan veriyor sanırım 1-2 tane. Zawahide satayım desem onlarda 3g ye kadar düşmüş. Oyun ciddi anlamda p2w olmuş gibi.

Na yı indirmeyi başladım.Zaten TTNET in dediğine göre yakın zamanda upload sınırı kalkıyormuş ping büyük ölçüde azalır diye tahmin ediyorum.

Sizlerde bi ara Na ya başlamıştınız yanlış hatırlamıyosam ama sonra geri döndünüz. Birşeyimi beğenmediniz yoksa bırakamadınızmı Eu yu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidkzlr -- 30 Nisan 2015; 22:17:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr
    Ya benim pve ile tek aram lot olmuştur şimdiye kadar oda mwa için. Bugün baktığım kadarıylada lot tan nerdeyse düşmüyor mwa. Son boss tan veriyor sanırım 1-2 tane. Zawahide satayım desem onlarda 3g ye kadar düşmüş. Oyun ciddi anlamda p2w olmuş gibi.

Na yı indirmeyi başladım.Zaten TTNET in dediğine göre yakın zamanda upload sınırı kalkıyormuş ping büyük ölçüde azalır diye tahmin ediyorum.

Sizlerde bi ara Na ya başlamıştınız yanlış hatırlamıyosam ama sonra geri döndünüz. Birşeyimi beğenmediniz yoksa bırakamadınızmı Eu yu.

Ping bayağı sıkıntı çıkarıyor sanırım NA'de. Ben de şu an çekiniyorum NA'de oynamaya ama EU da gözümü korkutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.