Şimdi Ara

Tera Online Closed Beta 22 Ağustos (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
27.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun linage 3 ün çalınan kaynak kodlarından yapılmış onu kastediyor. söylenti değil gerçek. ncsoft ile hangame mahkemelikler.
  • nerden indirebilirim oyunu arkadaşlar
  • Japon sunucusu 1'inde kapalı betada.
  • Private sw ya da tek takılabileceğimiz şekilde bir yöntemi yok mudur ya şu oyunun? sitenin biri torrentte vermiş güya 19gb lık bir setup indirdim. öyle kaldı tabi :) beklemekten, oyunun videolarını izlemekten bir hal olduk :) yok mudur bir çözüm bulan? bir kılıç sallayıp çıkıcam söz :P:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

İlk Olarak Tera CB'sinin Sonunu oynadım OBT'nin İlk 10 Günü Beleşdi Sonra Paralı.

İkinci Olarak API Dosyaları AION La Çok Benzer Tera'nın.

Üçüncü Olarak Veritabanı Yapmak Çok Kolaydır.(Aİonla Benzerlik GÖsteriyor DB)

Dördüncü Oalrak Oyunda Optimizasyon Sıfır.

5 Olarak EU Test Vardı. Oynadınmı Bİlmem İngilizceydi.

6. Olarak'da ''xD'' yaparak beni resmen ikonlardan SOĞUTAN ilk insan(mı)sın

optimizasyon sıfır derken biraz açarmısın dostum çok büyük ümitlerle beklediğim bir oyundur kendisi o yüzden en ince ayrıntıları bile merak ediyorum oynamak nasip olmadı hiç cb olarak bile

• quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

İlk Olarak Tera CB'sinin Sonunu oynadım OBT'nin İlk 10 Günü Beleşdi Sonra Paralı.

optimizasyon sıfır derken biraz açarmısın dostum çok büyük ümitlerle beklediğim bir oyundur kendisi o yüzden en ince ayrıntıları bile merak ediyorum oynamak nasip olmadı hiç cb olarak bile

Optimizasyon'dan Kastım 4 Gb Ram Nvidia 9500(YÜksek Değil .D) İ5 İşemlemci İle Tera'da LOW BLade And Soul Full High Oynuyorum. (İkisinin Karşılaştırmamaın Sebebi UE3 ürünü Olmaları)

• korece oyun. metin2 den yeterince ders almadınız mı yaaa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

Optimizasyon'dan Kastım 4 Gb Ram Nvidia 9500(YÜksek Değil .D) İ5 İşemlemci İle Tera'da LOW BLade And Soul Full High Oynuyorum. (İkisinin Karşılaştırmamaın Sebebi UE3 ürünü Olmaları)

hmm anladım bilgi için teşekkürler umarım dahada iyi optimize ederler beklemekten kök salacak vaziyete geldim artık :D

• Elime 3 Farklı Tera Private Serveri Geçti. 3'üde Gerçekten Açılmış Oyuncuları Var Fakat Şimdi Hepsi OFFLINE. Paylaşsam mı Acaba.
  • Bu forumda " sen insan mısın " demek hakarete girmiyor demek ki. Siliyorsunuz bari adam gibi silin de sözde tarafsızlığınız ortaya çıksın
  • quote:

Elime 3 Farklı Tera Private Serveri Geçti. 3'üde Gerçekten Açılmış Oyuncuları Var Fakat Şimdi Hepsi OFFLINE. Paylaşsam mı Acaba.

ben de 3 tane bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam ama aynen dediğin gibi kapalı hepsi.
  • Bu oyun tam olarak ne zaman acılcak eu da bılgısı olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Bu oyun tam olarak ne zaman acılcak eu da bılgısı olan var mı ?

Yok.
  • Iyı bakalım bekleyelım ozaman Okan bey beklyıorum msj ını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Iyı bakalım bekleyelım ozaman Okan bey beklyıorum msj ını...

Daha çok bekleriz, çok.
  • Bugün 22 Ağustos, sitede hiçbir haber yok?
  • 22 agustos sat 17:47 kkonu sahıbınden haber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

oyun F2P mi olacak
    Oruç kafaya vurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlistone -- 22 Ağustos 2011; 20:34:00 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.