Şimdi Ara

Tera Free user Account yükseltme veteran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben piyasadaki hertürlü mmo oyununu oynamış birisiyim ve zamanında wow'dan fırsat bulupta teraya başlayamamıştım fakat 1 hafta önce wowdan sıkılınca terayı denemek istedim ve oyun çoook hoşuma gitti.
    Ne yazıkki Free user olarak başladım.Ben accountumu Veteran user olarak yükseltmek istiyorum (sebeplerini alta açıklıcam).Araştırmalarım sonucunda Standart ve Collector cd keyler bulabildim.Bunlardan birini satın alıp veterana yükseltebilirmiyim.

- Eğerki yükseltebilirsem Collector ile standart arasında ne fark var fiyatta oldukça bi fark var çünkü :)
    Cd keyi aldığım takdirde yükseltebiliyorsamda;Free user accountum ve içindeki karakter'e herhangibir zarar gelicekmi yoksa yeni sıfırdan veteran olarak accountmu almam gerek ?

-Free user kullanıcılarının Güvenlik ( Secret Questions ) Soruları yada benzer güvenlik sistemi yok sadece ''Kullanıcı adı ve şifre'' Veteranlardada bu şekildemi yada accountumu nasıl güvenlik seviyesini artırabilirim bu şekilde içim pek rahat değil.

-Tera club üyeliğinde karakter slotu açılmadığı söyleniyor bunu net olarak bilen kimse yokmu ?

Account upgrade istememin sebepleri.
    Öncelikle banka slotları.
    Karakter slotu.
    Title ve mount
    Arkadaşlar biliyorum TT alarakta Tera shoptan satın alabilirim fakat kredi kartım olmadığı için site üzerinden almak zorundayım buda 1 slot için ortalama olarak 50-60TL ödemem gerekli 8 slot için 300-400 TL para ödemem gerekli banka slotlarını saymıyorum bile :)

Arkadaşlar oyundan gerçekten çok keyif alıyorum uzun süre sonra keyif alabildiğim bir oyun buldum ve henüz oyunda yeniyken oyuna en iyi şekilde başlamak ve devam etmek istiyorum çünkü biliyorumki uzun yıllar oynayabiliceğim bir oyun lütfen bilgi aktarımının dibine vurunuz :)

Cevaplayan cevaplamayan tüm arkadaşlara teşekkürl
    er.

• Selamlar

1. Standart ve Collection arasındaki tek fark, Collectors sürümünde beyaz aslan bulunması ve bunun ilk leveldan itibaren kullanılabilmesi.

2. Veteran üyeyim ve bende de gizli sorular vs. yok. Sadece account security seçeneği var ve farklı bir yerden hesabına giriş yapılmaya çalışıldığında e-mail onayı istiyor.

Club ve free konularda ise pek bilgim yok. Fraya'da oynuyorsan ayrıca oyun içi de yardımcı olabilirim, kolay gelsin.
  • veteran account satan arkadaşlar var forumda. o kadar para vereceğinize bi hesap alırsınız hem de en azından normal seviye itemleri dizili
  • Wow dan sora kesmez hocm brz oyna skılırsın boşuna para yatrma free olmuş oyuna derim. Bnde ara ara sklp 10larca oyun oynyrm ama kürkçü dükanına geri dönüyorúz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

Wow dan sora kesmez hocm brz oyna skılırsın boşuna para yatrma free olmuş oyuna derim. Bnde ara ara sklp 10larca oyun oynyrm ama kürkçü dükanına geri dönüyorúz ;)

evet wowu bırakktım ben de ama tabiri caizse mal gibi kaldım tat vermiyor oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

quote:

Wow dan sora kesmez hocm brz oyna skılırsın boşuna para yatrma free olmuş oyuna derim. Bnde ara ara sklp 10larca oyun oynyrm ama kürkçü dükanına geri dönüyorúz ;)

evet wowu bırakktım ben de ama tabiri caizse mal gibi kaldım tat vermiyor oyunlar

terada biraz takıl daha sonra wow dönersin hocam hepimiz aynı yoldan geciyoruz
  • quote:

quote:

quote:

bakalım tera p2w mi bir de zırhlar falan şöyle imba olsun istiyorum wowdan sonra

• TERA P2W değil. Şu saatten sonra Wow o çöp grafikleri yüzünden bile oynanmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bakalım tera p2w mi bir de zırhlar falan şöyle imba olsun istiyorum wowdan sonra

Yıl oldu 2013 hala wowun grafiklerini anlamayanalr var . Oyna oyna zevk alırsan oynarsın zaten illaki bi süre sonra sıkıyor wow gibi içerik hiçbir oyunda yok. yakında cıkacak olan archage vs gibi bir kaç oyun belki yaklaşabilir gerisi çöp. grafik olmuş olmamış icerek olmadıktan sonra. ultimayi yıllarca oynadılar hala oynuyorlar grafik içinmi ?. Neyse fan boylarla ugraşmaya gelmez. sen gir oyna eglenirsen oynarsın eglenmezsen baska oyun bulursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.