Bildirim
TEPKİNİZİ GÖRELİM RESİMLERE BAKIN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
paylaşılan sosyal soruları dışında gerisi normal bir durum , her sene böyle deneme,köşe yazıları gibi yerlerden paragraf soruları topluyorlar gayet normal bir olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 16 Mart 2015; 16:55:40 > -
Hocam alıntı yaptığı soruların olması doğal. Mesela lloyd george
orda soru aynı değil fakat adamın sözü aynı ki söylemişse daha önceden bu kullanılabilir. Atatürkün sözlerinden biri konulsa aynı şey olur muydu ?
ki olsun olmasın bir daha ne türkçe görmek istiyorum ne sosyal
iptal olursa lys de acayip sıkıntı çekeriz topluca -
ööff kaos çok severim
-ÖSYM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu 2. fotoğraftaki soruyu kitapçıkta bir ben mi görmedim ? -
Birde çok özgün bir sınav olucaktı yersen.
Bence iptal olmalı adam birde paylaşmış kim bilir daha neler oldu bu sınavda
Birde matı hazılayanlar soruları 1 dakikada çözebiliyormuş ulan sen hocasın tabi çözücen max30 sn de çözmen lazım
Direk soruyu alabilir mi peki arkadaşlar? Forumdakilere dikkat edin.Bir mail de olsa atın ya da arayın lütfen.Barlas kardesim maili atabilir misin ösymye ulaşabileceğim adresleri -
Kardesim paragraf sorularini alinti yapmalari dogal degil mi? Paragrafi da mi kendileri uydursun sosyalde paylasilanlar biraz sıkıntı bunlar olabilecek seyler zaten girdigimiz butun denemelerdeki paragraflar bir yerlerden alinti yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Mlk60
Kardesim paragraf sorularini alinti yapmalari dogal degil mi? Paragrafi da mi kendileri uydursun sosyalde paylasilanlar biraz sıkıntı bunlar olabilecek seyler zaten girdigimiz butun denemelerdeki paragraflar bir yerlerden alinti yani.
Şıkları da aynı hocam aynı zamanda cevapları da var intte.O siteye girin bakın -
Bırakın bu deli saçması işleride oturup lys çalışın -
bu hangi yayın yaw dilimin ucunda gibi çözü olabilir m? -
quote:
Orijinalden alıntı: insurgent
Direk soruyu alabilir mi peki arkadaşlar? Forumdakilere dikkat edin.Bir mail de olsa atın ya da arayın lütfen.Barlas kardesim maili atabilir misin ösymye ulaşabileceğim adresleri
kaldırdım hocam isterssen at osym@osym.gov.tr -
quote:
Orijinalden alıntı: Revv.0
bu hangi yayın yaw dilimin ucunda gibi çözü olabilir m?
bu soru varmıydı sınavda :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Revv.0
bu hangi yayın yaw dilimin ucunda gibi çözü olabilir m?
bende çözüme gidiyordum ama memnun değilim şimdi soru tutturduk diye hava atar itler. -
metinlerden alıntı yapılan sorular çok normal ama şu tıpa tıp test kitaplarından alınan sorular hiç değiştirilmemiş çok büyük skandal hiç değilse bi iki şıkkını değiştirir insan ne bileyim -
çözüm ama şimdi gene artislenecekler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şimdi bişey sorucam bu ösym nin soruları internet sitelerinden v.s alması size normal geliyor peki bizim bu ösym 'de soruları uzman kişiler prof lar hazırlıyor ve ösymnin kendine has kendine özgün soruları olması lazım dimi yanlış mı düşünüyorum SİZCE BU DURUMDA Bİ ANORMALLİK YOK MU ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X