Şimdi Ara

tenya çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
4
Favori
15.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

lan resimlerine baktım şimdi ıyy
    Bu ne biçim bir konu böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chat Noir

Uyumaya niyetim yoktu zaten
    dünya rekoru 18 metre
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Gençler kol gibi sıçıyorum arada tenya değil zeyna bile olsa bokta boğulur ölür
    o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

o derece

Alıntıları Göster
    Millet işi gırgıra vurmuş ama ciddi bir mesele.Hocam geçmiş olsun kimsenin başına gelmesin.

• quote:

İğğrenç, içinde birimi yaşıyor
  • quote:

tenya çıktı

tenya çıktı

tenya çıktı

tenya çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

o derece

zor nefes alıyorum ama yazmam gereklşlki

• Geçmiş olsun hocam Allah acim şifalar versin insallah en kisa sürede iyileşirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

hocam ilaç olarak yomesan olması lazımdı doktor vermiştir zaten ama ailedeki bütün bireyler kullanmalı tuvaletler güzelce temizlenip dezenfekte edilmeli hijyen kurallarına özen gösterilmeli ellerden tekrar kendini dezenfekte etme 2 yada 3 hafta arayala tekrar kullanılıyordu öyle hatırlıyorum

Otoenfeksiyon olmaz taenia saginatada. Taenia solium ise zaten sadece dışkı incelmesi yapmazlardı. Solium domuzdan bulaştığı için pek yaygın değildir Türkiye'de. Enfekte sığır, dana etini pek pişirmeden veya çiğ bir şekilde yemiş. Büyük ihtimalle çiğ köfteden bulaşmıştır. Boy olarak da 4-12 m arası değişir erişkinin boyu.

parazit yumurtasını ağızdan alsın bak bakalım nasıl enfekte ediyor kendini

Taenia saginata yumurtası alsan da enfekte olmazsın. Larvasını alman lazım. Çoğu parazitin ara konakları vardır direk yumurtayla enfekte olmazsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ilaç olarak yomesan olması lazımdı doktor vermiştir zaten ama ailedeki bütün bireyler kullanmalı tuvaletler güzelce temizlenip dezenfekte edilmeli hijyen kurallarına özen gösterilmeli ellerden tekrar kendini dezenfekte etme 2 yada 3 hafta arayala tekrar kullanılıyordu öyle hatırlıyorum

Otoenfeksiyon olmaz taenia saginatada. Taenia solium ise zaten sadece dışkı incelmesi yapmazlardı. Solium domuzdan bulaştığı için pek yaygın değildir Türkiye'de. Enfekte sığır, dana etini pek pişirmeden veya çiğ bir şekilde yemiş. Büyük ihtimalle çiğ köfteden bulaşmıştır. Boy olarak da 4-12 m arası değişir erişkinin boyu.

parazit yumurtasını ağızdan alsın bak bakalım nasıl enfekte ediyor kendini

Taenia saginata yumurtası alsan da enfekte olmazsın. Larvasını alman lazım. Çoğu parazitin ara konakları vardır direk yumurtayla enfekte olmazsın.

Alıntıları Göster
    müsil yut, tazyikli s.çmayı dene. Akıntıya kapılınca boğulur gider zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

müsil yut, tazyikli s.çmayı dene. Akıntıya kapılınca boğulur gider zaten.

Alıntıları Göster
    Ulan bende kilo alamıyorum zayıfım var mıdır acep bende de böyle şeyler zamanında çekap yaptırmıştım yoktu bişey ama ama midem bulandı her tarafım kaşınmaya başladı şuan

• şişmanlar korkmasin biz bu kontilden 4 arkadas kullandik en zayifimiz olan arkadas bi yumruk kurt micmisti su an o gunden beri en az 10 kilo aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

şişmanlar korkmasin biz bu kontilden 4 arkadas kullandik en zayifimiz olan arkadas bi yumruk kurt micmisti su an o gunden beri en az 10 kilo aldı
    Ya arkadaşlar bendede var bu illet burunda kaşıntı falan ama test yaptırdım gaita bişey çıkmadı. Ne öneririsniz bana bu konuda? bide zayıfım anasını satim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Ya arkadaşlar bendede var bu illet burunda kaşıntı falan ama test yaptırdım gaita bişey çıkmadı. Ne öneririsniz bana bu konuda? bide zayıfım anasını satim

Alıntıları Göster
    2 bardak yağ için s.carken bağırsağa tutunamayıp b.k seline kapılıp giderler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwatcH_

2 bardak yağ için s.carken bağırsağa tutunamayıp b.k seline kapılıp giderler

Alıntıları Göster
    Lan şüphelendirdiniz dün duş alırken suyu malum bölgeye bi tuttum beyaz kurtumsu şeyler düştü meğersem tuvalet kağıdı yapışmış ne tırstım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord*

tenya çıktı

• Valla 7 sayfa içim dışıma çıktı.Allah kimseye vermesin.

•  tenya çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spread

tenya çıktı
    Dostum işin çok zor allah yardımcın olsun.Zıçarken yarısı çıkıyor sarkıyor aşağaya kafasını oynatıp duruyor canlı oluyorlar genelde.Tutup çekmen gerekiyo felan ıyyyk.Sineğe bile tahamülüm yokken kıçımdan canlı solucan çıkmasını düşünemiyorum.En son 5 yıl önce kıl kurdu çıkardığımda bayılacaktım o derece iğreniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.