Bildirim
tente brandası için acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Merhabalar;
Rover 216 nın tentesi vinil bir tente yani deri görüntülü... kumaş değil..hem bu malzeme hemde bmw ,mercedeslerin orjinal kumaş tente malzemesi kadıköy tarafında mertan da var ..mertanı açık adres değilde tarif olarak biliyorum.Bende orjinal mercedes fitili alıyorum ordan ..malzemeler orj.bostancı tarafından e5 ten köprü çıkışına doğru geliyorsun köprü çıkışını ve kadıköy girişini geçiyorsun ,üst gecidin altından geçiyorsun sağında bir fil heykeli var.ordan yan yçıkmaz yola giriyorsun sonax zannediyorum bir detaylı temizlikçi var onun yanı ..mehmet bey mertanın sahibi..malzemeyi al bana gel ben maslak Atatürk sanayide en iyi yapan yeri biliyorum .Ya vaktim olursa beraber gideriz yada adresi veririm gider yaptırırsın..onunda aldığı para işçilik olarak 700 ytl..yani toplamda çıkacağın 1500-1750 arası bir rakkama gelir ..Tabi uyduruk olarak değil dörtdörtlük ve orjinal malzemesiyle..
Saygılarımla
A.CEM ADALI
quote:
Orjinalden alıntı: dejaj
rover 216 cabriomun tentesini iç dış yenilemek istiyorum. bostancı sanayide orjinaline 7 milyar istediler araba o kadar etmez. bu işi yapacak iyi ve ucuz bir yer varsa lütfen yardın edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 30 Temmuz 2007; 12:19:19 >_____________________________
-
bu arada 7 milyar istedikleri heralde otomobilin tentesi iç iskeletiyle beraber olsa gerek..o fiyata o otomobilin sıfır elektrikli tentesini nerdeyse roverdan spariş edersin gelir... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X