Şimdi Ara

Tens aleti kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
85.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bedran.elkoca94

    Arkadaşlar cihazı 1 aydır aldım kullanıyorum. Ben reklamcı firma tanıdığı falan değilim çok samimi içten konuşucam dinleyin.
    Ben bu ürünü 1 ay önce bi medikal deposundan satın aldım tanıdık olduğu için 80 tlye aldım. Allah inandırsın şuan terliği ayağımda :)
    Gerçekten de fizik tedavi merkezlerindeki gibi etkisi var çok rahatlatıyor benim belimde disk kayması var onun için kullanıyorum ve dizlerimde menisküs yırtığı olduğu için çok ağrılarım var. Bu cihaz gerçekten çok rahatlatıyor dindiriyor ağrılarıme. Mesela fizik tedavdeki kullanılan cihazlarla %75 %85 oranında aynı etkiyi veriyor aynı derecede iş görüyor birazcık daha fazla elektrik verse zaten dayanamayız ama bu yeterli bir cihaz. 1 aydır işimi görüyor yani yeterli bir cihaz. Acura markasını tansiyon aletlerinden bilindik bir marka mesela elimde şuan basit oyuncak gibi duruyor ama 3 4 defa düştü bozulmadı ses vermiyor benimkisi aynı cihaz ama sessiz. Gerçi sese ihtiyaç duymuyorsun yapıştırıyosun pedleri uzanıp rahatlıyorsun 15 dk süreyle çalışıyor bitince tekrar başlatıyorsun. Bu bence gayet iyi ve yeterli fiyat olarak da çok uygun kesinlikle tavsiye ediyorum brn kimseyi kandırmıyorum reklamcı değilim Allahtan korkarım kimsenin duygularıyla oynayacak değilim kullandığım için biliyorum. Alacaksanız Acura ac-833 yani videodaki cihazı alın ben kullanıyorum. F-Bosch markasıyla bunun arasında kaldım o daha mı iyi bilmiyorum ama bu denk geldi ucuzdu aldım gayet memnunum Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Allah şifalar versin internetten alabilirsiniz yada balatta aras kargonun tam karşısında küçük bi dükkan pro bilmemne diye ismi vardı dükkanın

    Hala kullanıyor musun, memnun musun? Bende alıcam da bu ve diğer 1-2 marka arasında kararsız kaldım.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.