18 yaşımdayım ıspartada sdü de okuyorum . malum 1. sınıf dersleri kolay gibi .bir sporla uğraşmak istiyorum .Hayatım boyunca hiç bir sporla öyle fazla ugrasmadım...
tenis için ille hocadanmı ders almak gerekiyor ? yani yanımda benim gibi bilmeyen bi arkadaş olsa hergün düzenli oynasak felan ögrenemezmiyiz ? az destek ve gaz verinde başlayalım
Biraz geç bir cevap olsa da bende seninle aynı yaşta tenise başladım (spor geçmişim vardır ama) ve inanılmaz keyif verici bir spor olduğuna garanti verebilirim. Öğrenene kadar eğer hocan üzerine düşüyorsa biraz canın sıkılsa da dersler bittikten sonra oynadıkça oynamak istiyorsun. Eğer hala başlamadıysan bir saniye bile düşünme yarından itibaren başla derim. Ömür boyu sıkılmadan yapacağın ve sağlıklı kalabileceğin bir spor cebinde olur demektir.
Hoca konusunda da üniversitenin kulübü varsa orada yoksa açık kurslarla falan öğrenmeye bak eğer yoksa hocadan ders al
quote:
Orijinalden alıntı: theceo12
Biraz geç bir cevap olsa da bende seninle aynı yaşta tenise başladım (spor geçmişim vardır ama) ve inanılmaz keyif verici bir spor olduğuna garanti verebilirim. Öğrenene kadar eğer hocan üzerine düşüyorsa biraz canın sıkılsa da dersler bittikten sonra oynadıkça oynamak istiyorsun. Eğer hala başlamadıysan bir saniye bile düşünme yarından itibaren başla derim. Ömür boyu sıkılmadan yapacağın ve sağlıklı kalabileceğin bir spor cebinde olur demektir.
Hoca konusunda da üniversitenin kulübü varsa orada yoksa açık kurslarla falan öğrenmeye bak eğer yoksa hocadan ders al
Hocam çok sağol arkadaşlarımdan birisi felan destek olmayınca başlayamadım. Ama hala içimde ukte olarak kaldı. Bu mesajın tekrar hevesimi arttırdı. Sınavlar bitsin hocadan felan yardım alarak başlıycam. Teşekkürler
bol sporlu günler hocam, antalyaya yolunuz düşerse bir maç yaparız