Şimdi Ara

Ten rengine göre tshirt renk seçiminiz var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar: şenel355252
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tshirtlerime bakınca genelde koyu renk olduğunu görüyorum ve bunları giydiğimde çok garip hisssediyorum kendimi, yakıştıramadığımdan değil ancak böyle iç karartıcı göründüğümü düşünüyorum.. Açık tenli biraz sarışın biriyim ve açık renkli tshirt falan tercih edemiyorum sanki giydiğimde yakışmayacak gibime geliyor..

Açık renkli tshirtler dolabımda duruyor çok nedir giyiyorum (zaten bunlar 2-3 tane)

Sizlerin tercihi nasıldır merak ediyorum..

Açık tenli arkadaşlar koyu renkli, esmer arkdaşlar açık renkli mi giyiniyor acaba genelde?

Bu konunun yeri sanırım burasıdır..

Düzeltme: Konu başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 12 Temmuz 2010; 0:58:43 >

• Açık tenliysen siyah falan bir derece giderde esmerlere çok açık renkler iyi gitmiyor bence aynanın karşısında hangisi güzel duruyorsa odur olay
  • Siyah, mor vb. içinde kahverengi olan tshirtleri tercih ediyorum kendimi böyle daha iyi hissediyorum.. Ama dışıda gördüğüm herkes açık renkli giyiniyor..
  • # Eğer ten renginiz soğuk, pembe, damar görüntüsü maviyse, saç renginiz çok koyu kahverengi, siyah, gümüş grisiyse,
    göz renginiz çok koyu kahverengi, siyah, mavi, yeşil ve göz akınız çok beyazsa:
    Beyaz, mavi tonları, gri, antrasit, bordo, kırmızı, fuşya, siyah, turkuvaz, vişne ve mürdüm renkleri kullanabilirsiniz.

# Ten renginiz pembe ve bej karışımıysa, şeffaf ve narin bir cilt yapınız varsa, saç renginiz sarı, platin, küllü sarı, boğuk kahverengiyse,
    göz renginiz mavi, gri mavi, ela ve griyse:
    Beyaz, mavi tonları, pembe, gri mavi, bordo, vişne, lila, mürdüm kullanabilirsiniz. Çok koyu ve canlı renkleri kullanmamalısınız.
    Hele siyah rengi yüzünüze hiç yakıştırmayın. Portakal, fıstık yeşili, fuşya gibi canlı renklerle de iyi görüntü vermezsiniz.

# Ten renginiz altın bej, şeftali, saçınız altın sarısı, kestane kahve, altın koyu kahve ve içinde sarılık olan griyse,
    göz renginiz ela, yeşil, mavi ya da açık kahverengiyse:
    Şeftali, kayısı, gülkurusu, somon, mercan, kiremit kırmızı, altın, kahverengi, devetüyü, haki yeşil, bej, kemik, bazen bordo ve vişne rengi kullanabilirsiniz.

# Ten renginiz bronz, buğday, altın bej, tunç ve altınsa, saçınız bakır, kestane, kına rengiyse, göz renginiz yeşil, ela, kahverengiyse:
    Kemik, kahverengi, sütlü kahve, altın, şeftali, kayısı, portakal, kiremit ve nar çiçeği, haki yeşil, taba ve somon renk kullanın.

Alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

# Eğer ten renginiz soğuk, pembe, damar görüntüsü maviyse, saç renginiz çok koyu kahverengi, siyah, gümüş grisiyse,
    Beyaz, mavi tonları, gri, antrasit, bordo, kırmızı, fuşya, siyah, turkuvaz, vişne ve mürdüm renkleri kullanabilirsiniz.

# Ten renginiz pembe ve bej karışımıysa, şeffaf ve narin bir cilt yapınız varsa, saç renginiz sarı, platin, küllü sarı, boğuk kahverengiyse,
    Beyaz, mavi tonları, pembe, gri mavi, bordo, vişne, lila, mürdüm kullanabilirsiniz. Çok koyu ve canlı renkleri kullanmamalısınız.
    Hele siyah rengi yüzünüze hiç yakıştırmayın. Portakal, fıstık yeşili, fuşya gibi canlı renklerle de iyi görüntü vermezsiniz.

# Ten renginiz altın bej, şeftali, saçınız altın sarısı, kestane kahve, altın koyu kahve ve içinde sarılık olan griyse,
    Şeftali, kayısı, gülkurusu, somon, mercan, kiremit kırmızı, altın, kahverengi, devetüyü, haki yeşil, bej, kemik, bazen bordo ve vişne rengi kullanabilirsiniz.

# Ten renginiz bronz, buğday, altın bej, tunç ve altınsa, saçınız bakır, kestane, kına rengiyse, göz renginiz yeşil, ela, kahverengiyse:
    Kemik, kahverengi, sütlü kahve, altın, şeftali, kayısı, portakal, kiremit ve nar çiçeği, haki yeşil, taba ve somon renk kullanın.

Alıntıdır.

İlk iki tanımlama bana uyuyor gibi ama siyahı seviyorum yaa ben..

Sizlerin tercihleri nasıl arkadaşlar?

• Beyaz, mavi, yeşil tişört giyeri genelde, arada koyu renklerde giyerim... Ruh halime, o günkü psikolojime göre giyinirim yani, zaten açık ten rengine sahibim açık renk daha güzel geliyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

# Eğer ten renginiz soğuk, pembe, damar görüntüsü maviyse, saç renginiz çok koyu kahverengi, siyah, gümüş grisiyse,

Alıntıdır.

İlk iki tanımlama bana uyuyor gibi ama siyahı seviyorum yaa ben..

Sizlerin tercihleri nasıl arkadaşlar?

2. madde bana uyuyor, mavi, gri, bordo tonlarının yakıştığının farkındayım, siyah rengi yakıştırmayın yazmasına rağmen siyah rengin yakıştığını düşünüyorum, fıstık yeşili ve portakal gerçekten hiç yakışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde saç ten rengim aynı yazdığına göre dolap çoğunlukla koyu renk var siyah sevdiğim için o çoğunlukta ama beyaz da var yada mavi yeşilde bolca var kırmızı arada bir oluyor güzel bulursam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.