|
-
Bölünen siparişlerimden üçüne 27sinde uçak bileti var. 28 varış diyor. 6 şubata kadar Gümrükleme tamamlanırsa kurtarır mıyım yoksa patlar mıyım ? 🥺 Ayrıca bu bölünen kargoların ikisi geldi gümrükleme tamamlandı gözüküyor. Onlar ne olacak acaba ? Sorun çıkartırlarmı geçmiş olmasına rağmen böyle bir hakları yoktur inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gümrükleme tamamlandıktan sonra 6 Şubat'ı geçerse sorun olur mu ?
Olmamalı mantıken
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aliexpress 3 gündür gümrüğe girmeyi bekliyor aliexpress in gümrüklemesi yavaş oluyor hep.
Temu siparişlerimde ilk defa uçağa bu kadar geç gidecek. Eskiden hemen verilirdi. Bir tanesi hala nakil halinde gözüküyor. cuma verdiğim de yola çıktı ama ihraç gümrüğüne girmedi daha. Şu son 3 paket de sorunsuz gelsin de. :D
Bu arada aliexpress de gönderimleri kapatmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 26 Ocak 2026; 16:59:44 >_____________________________ 
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
Ne mutlu Türküm Diyene
-
Güncellendi
Benim 1 paket DHL tarafından yola çıktı. 3 paket gümrük işlemleri tamamlandı ve kargo firmasına teslim aşamasına geçti. Kaldı 3 kargo. Onlarda yetişirse mükemmel olacak. Bekliyorum bakalım
bu gemi kaç günde TR'ye geliyor bilen var mı?
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
Temu yoksa alışverişte yok
Zaruri ihtiyaçlar hariç fahiş fiyattan ürün almam artık
Temudan 350tl ye aldığım masa lambası hb de 2500 tl
Eaget marka manyetik m2 disk kutusu 540 tl den aldım hb de 2700 tl
Ekstra telefon kılıfı vs almam bende eldekiyle idare ederim
Ne zaman bizim ahlaklı satıcılar güzel fiyatla karşıma çıkar ozaman esnaf kazansın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 26 Ocak 2026; 23:57:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Aynen ıvır zıvır zaruri ihtiyaç dışında çöp dahi almam artık.. bakıyorlar milletten ses yok, herşeyi yasaklamayı kendilerine hak görüyor artık bunlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Böyle mamussuzluk anca bu ülke de olur zaten. Açık açık soygunculık yapıyorlar ito maliye bakanlığı hepsi izliyor. 200 TL ye satılan ürün ülke de 2000 TL, böyle namertliği namussuzluğu şerefsizliği hırsızlığı normalleştirdiler ülke de. Adamların ülkesinde zam geliyor herkes ayaklanıyor protesto ediyor bizde anca forumlarda Twitter da yazalım. Uyumaya devam edin böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok şey demek istiyorum... Ama NAFİLE. Zevkle alışveriş yaptığım son kalede yıkıldı.
_____________________________ -
Valla öyle oldu ben sosyal medyadan çok temuda geziniyordum bi zevkim vardı oda gitti 😏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ülkede yasal olan 3 beyaz ama temu yasak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Temuya elveda artık 5 tane ekran koruyucu almıştım yüksek kalite 230 liraya geldi vergi ile şimdi artık en adi olanı 300 liraya takarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arvenseven -- 27 Ocak 2026; 19:10:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayda yılda bir zevkimiz vardı, onunda içine ettiler, milyarca yıl yaşa, gele gele bu danggg zamanında gel. Vay babayın kemiğine.
İçimden olanca sevgimi döküyorum hep ( tersine tabi) ne diim gençler... Geçmiş olsun diyeceğim ama bunlar durmayacak belli, yandık o zaman, şahsen artık defolup gitmek için elimden geleni yapacağım, ufacık yılımız kaldı, onuda bu işe yaramazların içinde yaşayamam hiç kusura bakmayın ( bir engelli halimle).
Saygılarımla
_____________________________ Don't worry be happy.
S20 FE :https://forum.donanimhaber.com/samsung-s20-fe-fan-edition-ana-konu-rom-custom-rom-root-edit-snap865--156753359 -
Resmen muz cumhuriyetinde yaşıyoruz arkadaş..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: Necond_
STEAM: Neco.
ORIGIN: Necoond -
_____________________________ [image].[/image]
Xperia Z1
-
Konu dışı Ama bugün amazon yurtdışı 399 TL ürün için 333 TL gümrük istediler teslim almadım. PTT ile geldi. Artık yurtdışı alışveriş bitmiştir benim için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fe2%2fbd%2f5d%2fe2bd5d56752410d15956d85734c546e3.jpeg&t=162911814&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
![TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f04%2f5f%2fc6%2f045fc6d16d261d6f570a277d3b7bc13b.jpeg&t=162921168&width=480&text=1)
iOS
Android