Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.380
Cevap
440
Favori
651.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayda 1 hafta beklemem yetmiyormuş gibi uçak için 1 hafta daha mı beklemek zorundayım? Oooofff aras kargo da 1 haftada getirmez 3 haftada en erken gelir ve benim acil mouse ihtiyacım vardı.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

49 coin lazım o da 1225₺lik sepet ediyor.
    Aklıma şu geldi ama önceki wincreditlerde ikinci alışverişe %8 veriyordu. O hala geçerli mi biliyor musunuz?
    Öyle olursa minimum tutar olan 480₺ x2 şeklinde iki siparişle 800₺ kredi alabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sinergy kullanıcısına yanıt

Bende 2 sepette buna benzer sekılde yaptım 1000 tl verdı

Benım 99.9 oldu sımdı sulama 88.25 - 88.30 seklınde ılerlıyor şaka gıbı varsa bır taktıgı bılelım arkadaslar yada burdan yardımlasalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 24 Ocak 2025; 8:46:17 >

Hocam hayatlarında sipariş vermemişler Çin'den başka açıklaması yok.

1-2 ay beklediğim sipariş çok oldu benim. Temu, Aliexpress vs.

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • freedom058 kullanıcısına yanıt

Taktiğini bulursanız benimlede paylaşırsanız çok makbule geçer, oğlum sardı benimde başıma bunu fırsat buldukça ara ara yapıyorum ama hiç de olacak gibi görünmüyorTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] sonlarda gram gram ilerleme olduğu için insanı deli ediyorTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

''Kredifırsatı ve wincredit'' bunları bilmiyordum bir araştırayım bakalım.. teşekkür ederim TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Bana 1 kere çıktı bu o da %40 iade. 90 gün boyunca yararlanamazsınız diyor kampanya şartlarında. Ne zaman kredifırsatı diye aratsam etkinliğin süresi doldu uyarısı var sizin 90 gün geçmeden de oluyo mu yine?

Benimde aynı oldu şuanda ilk defa gümrük beyanı verildi de kaldı

Paketiniz, 25 Oca 2025 (Cumartesi) tarihinde ülkenize/bölgenize uçacak bir uçağa yüklenecek ve paketinizin 26 Oca 2025 tarihinde varış havaalanına ulaşması bekleniyor.

Bir önceki Uçuşta 20 ocaktaydı Pazartesi

Güzel haber haftada 2 uçuş başladı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 24 Ocak 2025; 18:3:58 >

teşekkür ederim

benim sepetimde ürünler var diyelim dediğiniz gibi yapınca baştan mı ürünleri seçmemiz gerek.

ilk siparişten sonra kaç kere daha sipariş vermemiz gerek

siparişi verince her gün mü girip claimderit yazıp almamız gerek .benim neden kafam almıyor

bana daha önce 2 hediye ürün seçeneği çıktı kısa müddet verdi.ama istediğim ürünler olmadığındna hep iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 24 Ocak 2025; 18:10:33 >

Çok teşekkür ederim sağolun, alacaklarım vardı harika oldu bunu öğrenmem :)

yaptım denedim eşimin hesabından

keşke daha önce bilseydim .öok teşekkür ederim arkadaşlar

ilk kredimi 17.13tl verdi yarın için 4 saat 52 dakika var.yani yarın yine aynı şekilde eşimin hesabından girip claimcredit yazmam gerek öyle değilmi sonrada claim tuşuna basmam gerek..bugünden itibaren 5 gün daha kaldı .hiç sorun değil .günde söylemesi ayıp 6 saat temudayım TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

.çok teşekkür ederim .

iyiki varsınız efendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 24 Ocak 2025; 19:10:20 >

14 ocakta Erkek saati sipariş verdim.Aradan 10 gün geçmiş tam olarak.(Bugün Ocak 24)

verdiğim ürünün fiyatı erkek kol saati 217.55tl .şimdi bakıyorum saatin fiyatı 310.79tl.

aramadan (RF215923)bu kodu yapıştırın görüceksiniz.

niye 10 günde fiyatlar çok arttı.kur farkından olduğunu sanmıyorum.

5.78 Euroluk saat 8.26 Euro olmuş.

Sizdede oluyor mu ,aldığınız ürün bir haftada inanılmaz şekilde yükseliyormu.

Bu arada ben Temuya 2 ay önce başladım.2 ay önceden şimdiye kadar saat fiyatlarına bakıyorum hepsi yükselmekte.

o zaman uygun fiyata görünce almak daha mantıklı .Sizler ne düşünüyorsunuz

Diğer sorum yukardaki saat sayfasında şunu yazmakta

Tahmini

151,04 TL

promosyonlar ve kredi uygulanmadan önce 310,79 TL

En düşük son fiyat:340,29TL

%26 İNDİRİMGörüntülenenden 127,95 TL daha ucuz

burdaki 151.04tl ne demek oluyor hiç anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 24 Ocak 2025; 19:29:15 >

• Muhtemelen 310,79 lik fiyattan hesabınızda var olan kredi bakiyesi (bu rakamlara göre bu bakiye 159,75 tl olması lazım) düşüldükten sonra kalan ödemeniz gereken tutar o 151,04.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vase12 -- 24 Ocak 2025; 20:8:2 >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Bende neredeyse 2 günde bir çıkıyor. Bir süre sipariş vermeyin fakat sepetinize ürünlerinizi ekleyin, hazır olsun. Mutlaka çıkacaktır.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.