< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (207. sayfa)

-
-
Bütün gün şunu aradım, çıkmıştı satın alma aşamasından önce yanlışlıkla kapadım. Kodu da yanlış hatırlıyormuşum alamadım. Kısmetse tekrar bir sepet yapıcam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi dahil iade görünüyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sa uygulamada çark çevirince 2500 hediye kupon için 2 ürün alın diyor. Fakat 2500 kupon kullanım şartı nedir bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar paket tutarı olan 670 lirayı doldurup, sonra içinden 2 ürün iptal etsem 670 in altında olduğu için tüm ürünleri mi iptal etmem gerekir yoksa onlar gelir mi?
4 x adet apple airtag alternatifi smart tag : 309₺
Adeti 77,25₺ geliyor 🔥
Apple onaylı MFI sertifikası olduğundan çalışma sistemi orjinal airtag ile aynıdır. Uygulama indirmenize gerek yoktur , iphone da bulunan bul uygulaması ile eşleşir icloud hesabınız ile senkronize olur. Çalışma mantığı airtag ile bire bir aynı olduğundan etrafta bulunan apple cihazlarını kullanarak size anlık konum bilgisi verir. Sim kart almanıza yada hücresel veri ücreti ödemenize gerek yoktur.
Kablosuz iletim mesafesi : 40 metre
Pil ömrü : 1 yıla kadar
Bu ürünü hep almak istiyordum tekli alınca normal de 150-160₺ civarı. 4 lü çok uyguna geldi arkadaş ile ortaklaşa sipariş verdik paylaşmak istedim.
Ürün kurulumuRSH-TECH Officialyoutube
RSH - iTag13, Newest to the Market Smart Track Tag, MFi Tracker Work with Apple Find Myhttps://www.youtube.com/watch?si=_LGpRZRf218bsqH1&v=G2SRhH0LnsU&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar daha önce temuyu hic kullanmadım bir mont gördüm 890₺ idi cok hoşuma gitti.
vergi olayı nedir hangi sınırlarda alınıyor bir de bu kargo ücretsizmiş bu adamlar bu taşıma bedelini nasıl karşılıyorlar bilgisi olan var mi
Ne alırsanız alın vergi %60 ve kargo ücretsiz.
Minimum alışveriş 670₺. Maksimum 1090₺.
Montu alırsanız 890₺ + 534₺ =₺1.424 ödersiniz.
maksimum 1070.
1079 tl ye ürün almaya çalıştığımda eklemiyor uyarı veriyor. 1070 'i geçemez diye
-
Max limit 30€ olduğundan döviz kuruna göre değişkenlik gösterebiliyor.
5 ürün limitine takılan var mı? Daha önce hep en fazla 5 ürün aldığımdan eğer tek siparişte fazlasını verirsem takılır mı son aralar deneyimleyen var mı?
-
5 paketi de temu üzerinden aldıysanız sistem alışveriş hakkınız doldu uyarısı veriyor ve alışveriş yaptırmıyor. Aile üyelerinizden birinin TC sini girerek devam edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 28 Ekim 2024; 11:38:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekim ayındaki ikinci paketimde bugün dağıtıma çıkmış. İlk paketim 8 bugünki paketim 13 parça.
Bu 5 olayı ayda 5 kere alışveriş yapabilirsin demek. 5 Alışverişin içeriği de her bir alışveriş 30 euro yu geçmeyecek
(vergi hariç)
-
Bunu gözden kaçırmışım teşekkür ederim. Şimdiye kadar genelde Aliexpress'den aldığım için ve satıcılar da farklı olduğu için 5 ürün diye kafama yazmışım. Çok iyi oldu söylediğiniz teşekkür ederim...
-
Ben temudan Bi projeksiyon almıştım fiyatı aşırı düşmüş ama başka şekilde listelemis aynı satici. M. Hizmetlerine fiyat düzenleme yapın dedim o farklı ürün diyor halbuki aynısı. İade diyorum onu da kargo geldikten sonra yapabilirsiniz diyor. Bu iade olayı sıkıntılı mı arkadaşlar? Yüksek kargo ücreti çıkıyor diyorlar
Hangi ürün hoca m link payalşır mısınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben yaptım. İade olan ürünün ücreti vergi ile yattı. Gerisi gönderildi.
O zaman 670 ı doldurup diğerlerini iptal etsek de oluyor.
simdi iki konuda aciklama yapayim vilmeyenler temuda çek kod vs kullanıp alışveriş tutarı 1070 tl altında kalıyor ama ödeme almıyor kod kullansanda o toplam fiyat üzerinden sistem algılıyor indirim boşuna olmuş oluyor birde iki ürün bevada olayına geleyim onların vergilerinide sistem aliyor sadece tutar ücreti odemiyorsun ürün kac tl göremiyorsun sistem ne alırsa iade olmuyor temu da 5 aylik tecrübe tecrübem var ne nerde nasıl araştırıp alan biriyim sorunuz olursa özelden de cevaplarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 28 Ekim 2024; 16:48:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X