< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (103. sayfa)

-
-
İşlemleri hızlandırdılar muhtemelen. Bir paketim bugün teslim oldu (15 temmuzda sipariş vermiştim).
11 temmuzda verdiğim siparişin de gümrük işlemleri tamamlanmış ama hala MNG'ye teslim olmamış.
Bu hafta verdiğim 3 siparişin ikisi yolda, birisi de gümrükte görünüyor.
-
-
Arkadaşlar para vergi iadeleri kredi kartınıza mı yatıyor? Yoksa kupon olarak hesaba mı düşüyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Demiyorlar geri dönük msjları okursanız aynı durumda olduğunuz bazı arkadaşlar var onlarada aynı işlemler yapılmış
-
Adamların umurunda olurmu hiç 21 öncesi kesilen fatura gümrüge 21 den sonra ne girerse hepsi ticari mal katagorisine girer alamazsınız temmuz 20 kargom var bu gidişle zamlı tarifeye geçecek allah verede millet iade talebi oluşturunca temu arıza çıkartmasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gümrükte arkadaşım var ben direkt kendisiyle görüştüm kazanılmış haklar kanunu var ve fatura tarihi baz alınıyor. Aldığımız her ürün o gün ki kanun ile vergisi harcı ödenmiş ürünler.
-
İnşallah öyle olur ama açıkçası ben pek ihtimal vermiyorum 3 kargom var hiç birinin geleceğini sanmıyorum bekleyip göreceğiz
Benim kargolarımında 21 ine yetişmeyeceğini anlayınca yana yakıla aradım kendisini dediğini de aynen yazdım, benim kargolarımın salı yada çarşamba günü bende olacağını iletti , kanun seni etkilemiyor korkmana gerek yok biz işlemleri fatura tarihine göre işleme alıyoruz dedi.
-
Arkadaşa rüşvet takdim etsek yardımcı olamaz mı işlemi hızlandırmak adına?
Sıkıntı şu bizim kargolar onun olduğu birimde değil havalimanı ana gümrükte o başakşehir gümrükte çalışıyor yoksa çoktan almıştım ben kargoyu anca durumunu soruyorum :D
-
-
MÜŞTERİ HİZMETLERİNE YAZDIP EPEY BİR DİRETTİLER VERMEMEK İÇİN EN SONUNDA DA HEPSİNİ İADE ALDIM SİZ DE BENCE YAKASINA YAPIŞIN BIRAKMAYIN ÖYLE HEMEN DARLAYIN BENCE...
-
hocam doğrayıcı çöp alma bence 😃
-
Bende de böyle,16 temmuzda sipariş verdim,30 Temmuz da gümrük tamamlanmış hala MNG kargoya teslim edilmemiş.hep MNG kargo da tıkanıyor zaten.daha önceki siparişim Hepsijet ile hemen geldi.
-
-
sizinki değil sipariş nakil halinde saatleriniz farklı sonrasında beraber yola koyulmuşlar.
-
Temu mng pişmanlıktır.
Mng ile görüştüm ürünler bizim şubemize teslim edilmedi diyor
Temu ile görüştüm ürünler gümrük şirketine teslim edildi diyor
25 temmuzdan beri hareket yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X