Şimdi Ara

TEMU | Sadece Ürün Kodu Paylaşımı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
101
Favori
52.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, işe yarar bir oto süpürgesi tavsiyesi var mı? Şarjlı olursa daha iyi olur ama çakmak girişli de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilverNitrate kullanıcısına yanıt

Hocam, çocuk için oyuncak, ufak tefek aksesuar vs TR'nin yarı fiyatına geliyor.

• Hava kompresörü tekrar indirime
    girmiş. 376₺ düşmüş

Normalde fiyatı 600-700₺
    Muadili xiaomi marka 1.500 bugün sıcak fırsatlara düşmüş.

Ben hava kompresörünü videodaki gibi otomobil köpüklerken kullanıyorum. Benzinliğe gitmeye gerek kalmıyor
    Smoke Motionyoutube
    Mi Şarjlı Pompa & Kwazar İle Basit Köpük Yapmak | Ev - Petrol Yıkaması için Kullanışlı ve Basit
    https://www.youtube.com/watch?si=6KtWJfQ1B9Xh7iWL&v=8vhJfIgIuvY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 11 Ağustos 2024; 21:41:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• temudan alışveriş yapıp memnun kalan var mı

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Pembe olan seti aldım, 3. gün hem bardak hem de termosun ağız kısmının dışı paslandı, fotoğrafları ile iade talebi açtım, ücret iadesi hemen yapıldı.

Ürünü geri istemediler, haliyle çöpe gitti...

Ayrıca fotoğrafları çok güzel, malzeme kalitesi de güzel sayılır ama soğuk tutma performansı da kötü.

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kısa sürede paslanması çok sakat hiç maceraya gerek yok, direk çöp kullanılmaz ozman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kartal_10 K kullanıcısına yanıt

Hocam onlar daha tehlikeli. Güvensiz plastikler hepsi. Kanserojen madde barındırıyor çoğu. Biz burada güvenli plastik logolu oyuncaklar alırken, oradaki ilanların hiçbirinde bir güvence ibaresi yok

• man utd kullanıcısına yanıt
    Ben de arıyorum. FP bir ürün bulursanız paylasisiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• vergi işi nasıl oluyor alırken mi ödüyoruz yoksa kargo geldiği zaman mı ödeniyor? son vergi düzenlemesi geldikten sonra ürün alan sorun yaşayan oldu mu ?

• 2'si 1 Arada Akıllı Saat, Dahili Kablosuz Kulaklıklar, USB Şarj Edilebilir Lityum Pil, Kablosuz 5.3, Uzun Bekleme Süresi, Çok İşlevli Spor Aktivite İzleyici, Arama ve Müzik Yetenekleri
    🎉 Kupon fiyatı[696,98 TL] -%76
    👉 ürün bağlantısı:
    TEMU | Sadece Ürün Kodu Paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 16 Ağustos 2024; 16:12:52 >

• Wi-Fi Güvenlik Kamerası, USB Güçlü 2.4G Kablosuz Ev Güvenlik Kamerası, Geniş Açılı Lens, Mikrofon - Bulut Depolama Seçeneği, SD Kart Dahil Değil, Pil Gerektirmez, Halloween, Şükran Günü, Noel Hediyeleri için İdeal
    🎉 Kupon fiyatı[633,49 TL] -%17
    👉 ürün bağlantısı:

• Yeni üyeliklerde dağıtılan 3000 ₺ kupon paketi kampanyası hala devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 18 Ağustos 2024; 12:36:19 >
  • arkadaşlar merhaba 2 ağustosta sipariş verdim 11inde paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi. bu ibare var yeni vergiye sokacaklarmı yoksa kargo gelir mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 19 Ağustos 2024; 15:22:55 >
  • 15 parçalık/23 parçalık Tamir Alet Seti Manuel Alet Kutusu Seti Donanım Aleti Çok Fonksiyonlu Ev Tamiri Ev Dekorasyonu Bahçe Tamiri İçin Mükemmel Günlük

435₺

Satın Al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackyTurtle -- 7 Kasım 2024; 18:19:7 >

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

130 a aldım görüntü kalitesi 480 p bile değil.

• CB209883

Erkek Katı Puffer Mont Cepli, Rahat Fermuarlı Uzun Kollu Sıcak Kapüşonlu Dış Giyim Kış Açık Hava Etkinlikleri İçin

946₺

kargo ücretsiz 567,88₺ vergi ile 1514₺

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.