|
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (205. sayfa)
-
-
Yok hocam müşteri hizmetlerine sordum belki 1 saat anlattım bana siz etkinligi kullanmissiniz hakkinkz dolmuş diyor
Oradaki sadece bir uyarı diyor
90 Gün geçsin göreceğiz
Bende başka hesapla yaparım alışverişi se iade yapınca kara listeye dusmeyeyim,ondan endiseleniyorum
Şimdi bu hesabımda çok alışveriş var bir kaç kere iade yaptım eksik ürün geldi -
Üçe bölünmüş sipariş tek sayılmıştı. Dahası ikiye bölünmüş olan bir siparişim de tek kolide gelmişti. -
-
Aynısını savundum zaten ama bana verdikleri yanıt buydu
Bence kendileri de bilmiyor
3 Yetkili ilgilendi
İlk ikinciye aktardı ikinci üçüncüye bende artık biktim he he dedim
Baya zorladım trust tan dolandırıcı yazacağım,Instagram dan şu kadar takipcim var ortaklık programınıza üyeyim,bütün aldıklarimi iade edeceğim silecegim dedim
70 TL kupon verdi
Sonra
100 TL kredi verdi
3 Temsilci ilgilendi ben direttikce Bıktım artık 1 saat zamanımı almıştır
Temu yu anlamak güç hakikatten
Bir sistem oturtamamislar -
Arkadaşlar. 29 kasımda yanlışlıkla 617 tl lik bir alım yapmış çocuk benim tlf dan girmiş. ( banka bilgileri kayıtlı olduğu için ) . Ben yarım saat içinde fark ettim hemen iptal ettim siparişi. Ama aşağıda ekte ki gibi diyor. Bankayı aradım bize gelen şuan bir şey yok diyor. Bu geri iadenin falan işleyişi nasıl oluyor? Sıkıntı olur mu . Çünkü bankayı (y. kredi) aradım bize gelen bir şey yok diyor M. temsilcisi.
-
Gelir bir iki güne. Genelde iptalden sonraki 5-6 gün içinde geliyor bende yapı krediye. -
anladım. inşallah öyle olur :) yoksa haybeye param gitmesin de :)
-
Selam yeni üyelik açtım şöyle bi sayfa çıktı ama yalan mı bu ücretsiz diyor ama ücret çıkıyor ödeme ekranında?
-
Ücretsiz kısmından 2 şey eklemişssiniz zaten. Fakat o ücretsiz hediyleri almak için de belli bir miktar alış yapmalısınız, ki o kısma da 2bin küsürlük ürün eklemişsiniz.
Karlı bir şey değil bu kısım. Karlı olabilecek şey kredi iaedesi. Zaten alacağınız ürün varsa kredi iadesi kısmından alırsanız, belli bir kredi veriyor, onu da başka siparişte başka şartlarda kullanıyorsunuz.
edit:aşşağıda anlatmış arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 3 Aralık 2024; 19:26:33 > -
Kupon iadesi değil kredi iadesi
Arama kısmına
Kredi fırsatı
Bedava ödül yazın çıkıyor çıkmazsa
Claimcredit
FreeReward yazın çıkıyor Ikisi de farklı, kredi veriyorda verme biçimi farklı
Kredi iadesi Alia veriş yaparken gösteriyor bedava ödül alışveriş yaptıktan sonra veriyor Oranı göstermiyor yani -
Umarım fiziksel kartınızı kullanmıyorsunuz dur
Böyle yerlere sanal kart olusturun hem sanal kart olusturunca limiti siz belirliyorsunjz Yanlışlıkla alışveriş yapsanız da limit olmadığından işlem onaylanmaz -
Bugün kredi iadesinden krediyi almak için kredi fırsatı sayfasına girdim Kredi iadesi verdi
Bu Temu sahiden değişik bir site =D -
İyi iyi. Sevindim sizin adınıza. Dediğim gibi, öyle bir kısıtlama yapmaz TEMU. Niye yapsın? O 500 küsurluk kredi için yapıyoruz alışverişi.
Neyse geçmiş olsun hocam. :) -
Ücretsiz diyor ama ödeme de para çıkıyor o 2 hediye içinde başka şeylerde eklesem sepete.. işte onu anlamadım hocam :) şimdi claimcredit yazdım %50 verdi. Bu ne demek peki? 1000 tl lik bişey alırsam 500ünü kupon olarak mı yatiriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 3 Aralık 2024; 21:2:10 > -
Normalde sanal kart kullanıyorum ama fiziksel kart kayıtlıydı :)
-
Kardeş sakin ol twitter'dan gördüm millet habire limit ne diye soruyor diye ekledim ben yazmadım yani. -
Güzel soru ama bilgim yok bence riske etmeyin 4 hakkınız varmış gibi alışveriş yapın. -
Benim bildiğim gümrüğe ne zaman girerse o zaman sipariş hakkinkz dusuyor -
Bu Temu da dolandırdılar mi türedi ? Eskiden kart ekleyince anında eklerdi şimdi 1 TL çekiyor onay veriyor geri yatırıyor
Papara hayalet kartı kullanıyordum Kart tek kullanımlık çekiyor parayı kart kapaniyor =D
Normal sanal kartı da var iyi ki bende onunla alışveriş yapıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X