Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.107
Cevap
426
Favori
281.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısmı teslimat tek sipariş mi sayılıyor, mesela bir sipariş verdim ama iki parça halinde gönderilmiş
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Yok hocam müşteri hizmetlerine sordum belki 1 saat anlattım bana siz etkinligi kullanmissiniz hakkinkz dolmuş diyor

Oradaki sadece bir uyarı diyor
    90 Gün geçsin göreceğiz

Bende başka hesapla yaparım alışverişi se iade yapınca kara listeye dusmeyeyim,ondan endiseleniyorum
    Şimdi bu hesabımda çok alışveriş var bir kaç kere iade yaptım eksik ürün geldi
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Üçe bölünmüş sipariş tek sayılmıştı. Dahası ikiye bölünmüş olan bir siparişim de tek kolide gelmişti.
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam o kredi etkinliği sayılı olan bir etkinlik değil ki, hakkınız dolmuş olsun. Neredeyse her gün, en kötü ihtimalle günaşırı gelen bir etkinlik. Daha birisinin tüm kredilerini çekemeden diğeri düşüyor sisteme.

Kendi durumumu söyleyeyim, 42 sipariş vermişim, 362 parça ürün almışım ve 22 iadem olmuş bugüne dek. Bu iadelerin hiçbirisini geri istemedi TEMU. Doğrudan ücret iadesi yaptı. Bu mesajı yazarken bakayım dedim, yine gelmiş kredi iadesi kazandınız diye.

Enteresan bir durum sizinkisi gerçekten de. Bence bir Türk temsilciye denk gelmeye çalışın.belki daha kolay çözülür sorununuz.
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Aynısını savundum zaten ama bana verdikleri yanıt buydu
    Bence kendileri de bilmiyor
    3 Yetkili ilgilendi
    İlk ikinciye aktardı ikinci üçüncüye bende artık biktim he he dedim

Baya zorladım trust tan dolandırıcı yazacağım,Instagram dan şu kadar takipcim var ortaklık programınıza üyeyim,bütün aldıklarimi iade edeceğim silecegim dedim

70 TL kupon verdi
    Sonra
    100 TL kredi verdi
    3 Temsilci ilgilendi ben direttikce Bıktım artık 1 saat zamanımı almıştır

Temu yu anlamak güç hakikatten
    Bir sistem oturtamamislar
  • Arkadaşlar. 29 kasımda yanlışlıkla 617 tl lik bir alım yapmış çocuk benim tlf dan girmiş. ( banka bilgileri kayıtlı olduğu için ) . Ben yarım saat içinde fark ettim hemen iptal ettim siparişi. Ama aşağıda ekte ki gibi diyor. Bankayı aradım bize gelen şuan bir şey yok diyor. Bu geri iadenin falan işleyişi nasıl oluyor? Sıkıntı olur mu . Çünkü bankayı (y. kredi) aradım bize gelen bir şey yok diyor M. temsilcisi.

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Gelir bir iki güne. Genelde iptalden sonraki 5-6 gün içinde geliyor bende yapı krediye.

anladım. inşallah öyle olur :) yoksa haybeye param gitmesin de :)

• Selam yeni üyelik açtım şöyle bi sayfa çıktı ama yalan mı bu ücretsiz diyor ama ücret çıkıyor ödeme ekranında?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Ücretsiz kısmından 2 şey eklemişssiniz zaten. Fakat o ücretsiz hediyleri almak için de belli bir miktar alış yapmalısınız, ki o kısma da 2bin küsürlük ürün eklemişsiniz.

Karlı bir şey değil bu kısım. Karlı olabilecek şey kredi iaedesi. Zaten alacağınız ürün varsa kredi iadesi kısmından alırsanız, belli bir kredi veriyor, onu da başka siparişte başka şartlarda kullanıyorsunuz.

edit:aşşağıda anlatmış arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 3 Aralık 2024; 19:26:33 >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Kupon iadesi değil kredi iadesi
    Arama kısmına
    Kredi fırsatı
    Bedava ödül yazın çıkıyor çıkmazsa
    Claimcredit
    FreeReward yazın çıkıyor Ikisi de farklı, kredi veriyorda verme biçimi farklı
    Kredi iadesi Alia veriş yaparken gösteriyor bedava ödül alışveriş yaptıktan sonra veriyor Oranı göstermiyor yani
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Umarım fiziksel kartınızı kullanmıyorsunuz dur
    Böyle yerlere sanal kart olusturun hem sanal kart olusturunca limiti siz belirliyorsunjz Yanlışlıkla alışveriş yapsanız da limit olmadığından işlem onaylanmaz
    Bugün kredi iadesinden krediyi almak için kredi fırsatı sayfasına girdim Kredi iadesi verdi

Bu Temu sahiden değişik bir site =D
    İyi iyi. Sevindim sizin adınıza. Dediğim gibi, öyle bir kısıtlama yapmaz TEMU. Niye yapsın? O 500 küsurluk kredi için yapıyoruz alışverişi.

Neyse geçmiş olsun hocam. :)
  • azad_van A kullanıcısına yanıt

Ücretsiz diyor ama ödeme de para çıkıyor o 2 hediye içinde başka şeylerde eklesem sepete.. işte onu anlamadım hocam :) şimdi claimcredit yazdım %50 verdi. Bu ne demek peki? 1000 tl lik bişey alırsam 500ünü kupon olarak mı yatiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 3 Aralık 2024; 21:2:10 >

Normalde sanal kart kullanıyorum ama fiziksel kart kayıtlıydı :)

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Kardeş sakin ol twitter'dan gördüm millet habire limit ne diye soruyor diye ekledim ben yazmadım yani.
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Güzel soru ama bilgim yok bence riske etmeyin 4 hakkınız varmış gibi alışveriş yapın.
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim gümrüğe ne zaman girerse o zaman sipariş hakkinkz dusuyor
  • Bu Temu da dolandırdılar mi türedi ? Eskiden kart ekleyince anında eklerdi şimdi 1 TL çekiyor onay veriyor geri yatırıyor

Papara hayalet kartı kullanıyordum Kart tek kullanımlık çekiyor parayı kart kapaniyor =D
    Normal sanal kartı da var iyi ki bende onunla alışveriş yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.