|
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (203. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Paketim Çin'den İstanbul'a 8 günde geldi ve PTT kargoya teslim edildi. Ama PTT kargo İstanbul'dan İstanbul içine 7 gündür teslim edemedi daha bunu nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
Temu'dan istediğim kargo firması ile göndermelerini nasıl sağlayabilirim gerekirse fazla para vereyim ama PTT'ye vermesinler.
-
Öyle birşey yok hangisini uygun görürse ona veriyor kargoyu -
Anladım, mecbur bu rezil kargoyu çekeceğiz o zaman
-
-
Hayatımın en verimsiz alışverişini yaptım. 20' nin üzerinde ürün aldım 2 siparişte ve 2-3 parça ürün hariç hepsi görseldekiyle alakasız ve dandik ürünlerdi. Bazıları kırıktı, bazıları hemen bozuldu falan yani parasını hakeden 1 tane bile ürün yok. Bu fiyata pek bir şey beklemiyordum ama en azından çalışabilirdi. 1. siparişim için ''ürünler sizde kalabilir'' dediler ama 2. siparişteki ürünler için kargoyla uğraşacağım.
-
Genelde ben kaç kere aldım fotoğrafla aynı geldi ilginç -
Tam olarak doğru ifade edememişim aslında yarısı görseldeki gibiydi ancak onlarda işe yaramıyordu. Bıçak bileyici aldık mesela görseldekinin birebir aynısı ama hiçbir işe yaramıyor. Ucuz olsa ne olacak ki işe yaramadıktan sonra. Hepsi çöpe gidicek.
-
Hızlı Kurulum Kamp Çadırı - Su Geçirmez, Dayanıklı Oxford Kumaş ve Plaj, Balıkçılık, Yürüyüş ve Avcılık için Fiberglas Çerçeve
352₺
-
Öyle hocam zaten. Aliexpresden farkı yok. Biraz daha hızlı ve kesin gönderi ulaşımı dışında. Dikkat ederseniz de ürün yorumları hep yüksek puandan geri gidiyor, onların düşük puanlılarını inceleyip almak lazım.
Benim aldığım da bir çok ürün dediğiniz gibi yaa çalışmıyor, ya çabuk bozuluyor. Bozuk olması mümkün olmayacak alet vs alınır belki.
-
-
Ne aldığınızda bağlı
Elektronik alınmaz böyle yerlerden geri bildirim iyi olmayan
Ben zamanında AliExpress den powerbank aldım kalın, çabuk biten uyduruk birşey geldi
Banggood dan aldım ne yazdilarsa o geldi halen kullanıyorum 2016 da mi ne aldım
Temu ve AliExpress takı işinde çok iyi
Onunda kriterleri var Metal alacaksanız çelik alacaksınız Bir ürünün alışını da oluyor çeliği de
Alternatifi yoksa alışık alıyorum
Çelik dedin alışık mi gonderdi basicaksin dispute yi hem ürün sende kalır hem satıcı zarara girer görür anyayi Konya'yi
Silikon mutfak gereçleri oluyor Onlar mesela Türkiye den de Çin'den geliyor cipitcilarda/bir milyoncularda
Küçük huni,splatula,pasta yaparken altındaki kremayı toplayacak silikon spatula,yumarta sürmek için silikon fırça
Ne aldiginiza dikkat etmeniz lazım
Açıklamaları muhakak okuyun Bu cakalligi Türkiye de de yapıyorlar Bir üstüne kıyafet misali alınabilen battaniye aldım görselde uzun bir geldi mini etek O kadar küçük değil elbette ama alakasız birşey geldi boyut olarak
-
Aslında alt başlık alıp, aldıklarımızı fotoğrafları ve yorumlarımız ürün linki ile paylaşsak, ortalama kalite - fiyat v.s. gibi durumlar için bilgi birikim olur. bende alıyorum artık vergi sebebi ile almaya değmeyecek fiyatlara geliyor,
kalite konusunda bir iki ürün dışında sorun yaşamadım,
Temudaki yorumların çoğu doğru değil, bence çakma yorumlar,
krediler, jetonlar 2 al hediye ama şu kadar ürün alman lazım kısımları genelde pazarlama oyunları, dikkat etmek lazım..
Vergi öncesi gerçekten ne olduğuna bakmadan alıyordum.
-
Al burdan yak
30 Euro sınırına kargoyu da dahil etmişler
Temu için şuan bir problem yok ama AliExpress den alıyordum bazı ürünleri Temu da olmayanları alamiyacagiz heralde
Yakında Temu bunda ipini çekerler
www.ntv.com.trYurt dışından alışverişe yeni düzenleme: Kargo ücreti de fiyata eklenecekhttps://www.ntv.com.tr/ntvpara/yurt-disindan-alisverise-yeni-duzenleme-kargo-ucreti-de-fiyata-eklenecek,wDR0n7Zj_k6U3oB6QL59Gw
-
Kredi iadesi, win credit vs hiç biri gelmiyor artık eskiden sürekli vardı problem mi var acaba -
-
Müşteri hizmetleri ile biraz tartıştık onlar banlamis olmasın :) birde müşteri temsilcileri hep Türk isimli denk geldi , bizim Türkler de mi orda işe başlamış acaba -
Sanmıyorum böyle bir banlama olacağını. Temu özellikle Haziran ayından sonra epeyce Türk ve Türk asıllı temsilci aldı bünyesine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X