Şimdi Ara

Temple Run Skorlarınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
17.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ne zamandır oynuyorum ilk 1 ay falan şu stat pointlerini falan bilmiyordum 100 bin zor yapıyordum falan.sonra o puanları öğrendim.hepsini fulledim baktım yine güzel puan çıkaramıyorum.videolara baktım falan.bitane adamda sürekli mıknatıs çıkıyordu oynarken.dedim nasıl olur falan.sonra çaktım mevzuyu adam sadece stat pointleri mıknatısa ve renkli altınlara vermiş.bende aynı şekilde öyle yaptım.ilk günden 9 milyon puana ulaştım.mıknatısla eşek gibi altın topluyorsunuz ve deli puan getiriyor.hemde altın toplamak için kendinizi riske atmamış oluyorsunuz,çarpmadan koşmaya odaklanıyorsunuz sadece.az önce en yüksek puanlara baktım.adam 9 Kentrilyon puan yapmış nasıl olur bilmiyorum,hilesi var heralde.çünkü tutorialı aktif hale getirip dönerken 2 kere çevirdiğinizde dümdüz yol çıkıyor,ama altın çıkmadığı için çok yavaş ilerliyor puan.Dolayısıyla o hile ile bile yapılamaz 9 kentrilyon puan.dikkat edin katrilyon bile demiyorum.

• 15.557.310 yaptım az önce. Çok mutluyum :)
  • ben bıraktım temple run ı rekor kırınca bı zevkı kalmadı bı ara sabah aksam oynuyordum su aralar ıddıa oynuyorum kısmetse onda da rekor kıracagım
  • 5.055.XXX bugün yaptım twitterdan da attım oyun içinden SS de aldım.
  • 2.966.223
  • 6.222 yaptim bende dun..

10 bin kusurde coins toplamisim..

10 milyon yapibca birakacagim rtik. Yoruyor bir yerdrb sonra
  • beyler o skorları nasıl yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 29 Nisan 2012; 21:08:17 >
  • SS:

Temple Run Skorlarınız

daha ring olsa ve elim terlemese giderdi.. sol yerine sol çapraza kaydı elim adam zıpladı ve bam

@aboxzux: önce oyunu bo lbo loyna coin kas sonra skilleri fulle sonra resurrection ringleri fulle sonra kendine gel motivasyon topla yapacam de başla koşmaya mavi coinler çıkar çıkmaz ring leri harcamaya bak ve devam böyle ne kadar ring varsa o kadar çok milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Nisan 2012; 23:52:30 >

• rekorum 5.254.150 o milyar yapanlar hileyle yapıyor ekrana özel bir iki hareketle oyun bugundan dolayı dümdüz koşmaya başlıyor bırak öyle telefonu trilyon yaparsın
  • 10 dk önce yaptım, ellerimi hissetmiyorum :)

Game Center Nick:Dante__

Temple Run Skorlarınız

Temple Run Skorlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta___ -- 16 Haziran 2012; 22:56:23 >
  • 24.100.034
    Gerekirse SS ile desteklenir.
  • rezerved. 2,147,483,647 skorumun ss sini atacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temple Run Brave de 340k daha dun basladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

10 dk önce yaptım, ellerimi hissetmiyorum :)

Game Center Nick:Dante__
     Temple Run Skorlarınız

Atma la oradan
  • Arkadaşlar Temple Run da 2 tane hile biliyorum

1- Tutorial ı açıyoruz ve oynamaya başlıyoruz sağa dönme oku gelince ise 2 kere hızlı yapıyoruz ve karakteriniz takla atıp düz bir yolda koşma ya başlıyor böylece baya skor yapa biliyoruz.

2- I app free diye bir uygulama var bu uygulamayı cydia dan tehmin edebilirsiniz bunun sayesinde bir çok oyundaki içerikleri bedava alabiliyorsunuz ÖrneĞin Temple Run daki satılan coinsler.

• Benim 5 milyon skor bnimde hepsi full uprgaded ve full karakter acik oldugu kanat alip duruom oyun super 5 milyonunda guzel bir skor oldunu dusunuyorum

• 7.260.044 puan 19.830m 11.024 altın toplamışım
  • rezalet oynuyorum bu oyunu beceriksiz miyim neyim
  • Temple run dan sıkılırsaniz subway surfers i deneyin derim

• 4.768.092 milyonn
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.