Şimdi Ara

temperature cpu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel 3,0 işlemci için normal masaüstü çalışmalarında cpu ısısı bu havalarda
    50 derece dolanıyoo. bu normalmi.

• 50 derece pek normal gözükmüyor..benim de aynı işlemci, normal çalışmada 40 dereceyi geçmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

50 derece pek normal gözükmüyor..benim de aynı işlemci, normal çalışmada 40 dereceyi geçmiyor.

işlemcimiz de bi fark var ne derece önemli bilmiyorum ama
    bendeki 2 mb.
  • benim oda genelde 30 C civaridir , kasa camin onunde , cami catigimda hangi program veya oyunu acarsam acayim 44 u gecmez, ama cam kapali oluna 50-60 hatta 65 yapiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitlik

intel 3,0 işlemci için normal masaüstü çalışmalarında cpu ısısı bu havalarda

anakartin asus sa program var onu yukle herzaman islemci isisi fanin donus hizi gozunun onunde olsun
  • biraz çaba ile soğutabilirsin hiçbir sorunun kalmaz örnek imzadaki sistem
    öncelikle artic silver 5 termal macun (200 saat kullanmadan sonra tam randıman verir)kullan kasa içi soğutman nasıl buna ek fan ile takviye edebilirsin daha da stabil olsun dersen işlemcine bi coolmaster veya zalman cpu fan alabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

quote:

Orjinalden alıntı: umitlik

intel 3,0 işlemci için normal masaüstü çalışmalarında cpu ısısı bu havalarda

anakartin asus sa program var onu yukle herzaman islemci isisi fanin donus hizi gozunun onunde olsun

evet anakartım asus nedir bu program ismi ??bide şu cpu macun konusunu daha öncede forum sormuştur çokmu gerekli bişey diye. daha doğrusu ben yeni aldım işlemcimi kutudan çıkarip hiç bişey sürmeden orjinaliyle taktım.
    kendinden macumlu falandır dediler. gerçi ben işlemcinin üzerine macun falan göremedim ama sanki band tarzında birşey vardı öylece taktım.
    yada macun bumudur bilmiyorum (ben macunu sıvı bişey olarak düşünüyorum diş macunu gibi bişeymi bu??) (şaka bi yana tüptemi satılır nasıl bişey bu??)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD Tune AirFlow Temperature?
    10 yıl önce açıldı
    CPU VID değeri !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • örnek resimler artic silver5 in resmi yok ama tüp olarak aynı kaliteli macun her zaman ısı düşüşünde etkilidir fan altında gelen macunların kalitesi tartışılır tavsiyem ilk olarak bu macunu bulup fanı söküp temizlemen ince bir tabakahalinde işlemci üzerine yayman lazım çok sürme faydalı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 18 Ocak 2006 11:55:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker971

örnek resimler artic silver5 in resmi yok ama tüp olarak aynı kaliteli macun her zaman ısı düşüşünde etkilidir fan altında gelen macunların kalitesi tartışılır tavsiyem ilk olarak bu macunu bulup fanı söküp temizlemen ince bir tabakahalinde işlemci üzerine yayman lazım çok sürme faydalı olmaz

tşk.ler nerden alacaz bu macunu bide

• artic silver5 i nerden alacaz diyom arkadaşlar
    kaç paradır bu şey
  • 10 dolara kadıköydeki magazalarda bulabilirsin!!!
  • ama dikkatli sür de etrafına filan taşırma...

ALLAH muhafaza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.