Şimdi Ara

Temp1 -128 GPU -999 Ciddi Yardım Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar speedfani açtım dün GPU -999 derece gösteriyordu azönce gene açtım temp1 -128 derece diyor bu neden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qralahmet01 -- 24 Temmuz 2012; 14:50:56 >

• muhtemelen programdan yada sensorlerden kaynaklı ölçüm hatasıdır .. farklı programlarlada deneyın..mesela aidata 64 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

muhtemelen programdan yada sensorlerden kaynaklı ölçüm hatasıdır .. farklı programlarlada deneyın..mesela aidata 64 ...

hocam geçende gösteriyordu AIDA64 le açtım burdada işlemci yok geçende işlemci fanını temizlediydimde biraz tozlanmıştı onla alakası varmı ?

RPMler görünüyor ama işlemci yok speedfandada 0 gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qralahmet01 -- 24 Temmuz 2012; 14:40:49 >
  • Programı resmi yollardan en güncel halini indirmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qralahmet01

arkadaşlar speedfani açtım dün GPU -999 derece gösteriyordu azönce gene açtım temp1 -128 derece diyor bu neden olur

Bütün değerler yanlıştır..

AIDA64 Extreme Edition programıyl sıcaklıklara bakın ve sonuçları buraya yazın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

arkadaşlar speedfani açtım dün GPU -999 derece gösteriyordu azönce gene açtım temp1 -128 derece diyor bu neden olur

Bütün değerler yanlıştır..

AIDA64 Extreme Edition programıyl sıcaklıklara bakın ve sonuçları buraya yazın..

Buyrun hocam programı sitesinden indirdim :
    daha 2gün önce gösteriyordu tüm sıcaklıkları şimdi işlemciyi niye algılamıyor onu anlamadım acaba temizlerken bişeymi oldu
    AIDA64

SpeedFan

• AIDA64 Extreme Edition programı ölçüm yapmış ve sıcaklıklar normal değerlerde.

Sisteme bulaşan virüs buna neden olabilir bir de programı sürekli kaldır kur kayıt defteri kalıntıları nedeniyle ölçümde saçmalıyor olabilir..

Open Hardware Monitor programıda doğru ve sorunsuz ölçüm yapacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.parti yazılımlar her zaman doğru sonuçları vermeyebilir. BIOS üzerinden kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

AIDA64 Extreme Edition programı ölçüm yapmış ve sıcaklıklar normal değerlerde.

Sisteme bulaşan virüs buna neden olabilir bir de programı sürekli kaldır kur kayıt defteri kalıntıları nedeniyle ölçümde saçmalıyor olabilir..

Denicem hocam verdiğiniz programı.

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

3.parti yazılımlar her zaman doğru sonuçları vermeyebilir. BIOS üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hemen bakıyorum sonucu buraya bildiricem hocam

• quote:

quote:

AIDA64 Extreme Edition programı ölçüm yapmış ve sıcaklıklar normal değerlerde.

Denicem hocam verdiğiniz programı.

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

3.parti yazılımlar her zaman doğru sonuçları vermeyebilir. BIOS üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hemen bakıyorum sonucu buraya bildiricem hocam

Verdiğim programlar aynı sonuçları gösterecektir..

• quote:

quote:

Hocam bios değerleri bunlar bide bu smart fan özelliği nedir ?

verdiniz programı işndiriyorum

•  Temp1 -128 GPU -999 Ciddi Yardım Beyler

Burdada işlemcinin kendisi yok çekirdeklerin sıcaklıgı var ?
  • Sıcaklık fazla gibi gözüküyor bios ekranında 53 C Smart fan ise CPU fan dönme hızı ayarıdır Enable olarak ayarlayın sıcaklık düşebilir.

2 programda aynı sonucu veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 24 Temmuz 2012; 15:17:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.