Şimdi Ara

TEMMUZUN 15-16 SINDA WOW TÜM TÜRKİYEDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET YANLIŞ DUYMADIK:dTEMMUZUN 15-16 SINDA WOW TÜM TÜRKİYEDE HEMİDE ÇOK UYGUN Bİ FİYATA OLDUU BELİRTİLDİ ARAL İTHALATIN ADMİNİ TARAFINDAN 60-70 YTL CİVARI GİBİ OLACAK BU BENİ SEVİNDİRDİ YARDIMCI OLABİLRDİYSEM NE MUTLU BANA

• zıhahaha demekki ertelendi wow alma tarihim... coooook sevindim anlatamam :D
  • anlamadım baba ne demek istedin yoksa kendi kafana göre bişelermi dedin :S:S
  • dark zaten senın wow un yokmuydu
  • 60-70 YTL olacağını Admin değil Freestyler_10ur nicki ile ben açıkladım bu bir
    60-70 YTL değil kesin 60YTL olucak bu 2
    Eğer benden önce oyunu alan olursa onu vururum bu da 4 :)
  • ya su konuya acıklık getirelim adres gosterin adresss kargoylamı gelecek kac gunde gelecek yoksa bayiilikleremi dagıtılacak ???????
  • loo 17sinde benim dogum gunum..

belki bana hediye alırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freestyler_10ur

60-70 YTL olacağını Admin değil Freestyler_10ur nicki ile ben açıkladım bu bir
    60-70 YTL değil kesin 60YTL olucak bu 2
    Eğer benden önce oyunu alan olursa onu vururum bu da 4 :)

3ü atladın
  • açıklamayı yapan arkadaş Acıklamanın kaynanı gösterisen daha detaylı bilgi edine bilirz böle bişey benimde çok işime gelir
    Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşlar !!!! ama biraz acele detay lazım bana
    lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • evt ya burda ankarada 5 arkadaş bekliyoruz gökten wow cd si insin diye
  • o kartlardanda getirsinler bare one göre artık başlıyım bende
  • Admin
    Forum Admin
    Oyunun fiyatı uygun olacak ama gelmeden bi sey söylemeyeceğim. Ayrıca WOW'u bizden alma şansınız yok. Sadece satış noktalarından Temmuz ayının ortalarına doğru alabilirsiniz.

aral ın sayfasındaki adminin söyledikleri.bi göz atın isterseniz.
  • www.aral.com.tr buradan arkadaşlar forumlara gireceksiniz.
  • ne oldu ki kapak olsun:Dbişey anlamadım ben kardeş:S
  • Perakende fiyatı yerine göre değişir. Türkiye'ye oyun ilk geldiğinde kimi yerde 100e kimi yerde 120ye satılıyordu. Hatta Ankara'da bir kırtasiyede 140a satmaya çalışan bile vardı. Geldiği gün hemen almaya çalışın çünkü ilk 3 gün içerisinde tükenecektir.
    Buyrun size satış noktaları.
  • arkadaşlar kafga cıkmasın bu hafta içi wow bütün satış noktalarında 50 ytl ye sizi bekliyor olcak en sexy haliyle

bence bekletmeyin sonra beklemekten vaz geçer!
  • hadi kapanın elinde kalacak..kaç tane gelceği belli değil, o yüzden dnr'lara şimdiden ayırtın sakata gelmeyin bence
  • bimeksi aradım şimdi dediler sipariş ettik bu hafta içinde gelecek dediler ve 49.9 ytl fiyat süper olacak
  • aga benim sorduğum 2 yerede 50 şer geliomuş !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.