Acil Kitap - En Çok Satan Kitaplar, Kitap, Yeni Kitaplar, En Ucuz Kitaplar. Arama https://www.acilkitap.com/search?q=9786058136809Paraf Yayınları TYT IQ Matematik Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi, https://www.kitapisler.com/paraf-yayinlaric2a0tyt-iq-matematik-soru-bankasi_85220.htmlAcil Yayınları TYT AYT Geometri Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi, https://www.kitapisler.com/acil-yayinlari-tyt-ayt-geometri-soru-bankasi_73704.htmlyaklaşık geçen sene aldığım kitap sayısı 4-5 taneyi geçmez, 12.sınıfta bayağı bir kitap aldığım için bu sene alma gereksinimi duymadım sadece branş deneme falan almıştım. vakti zamanında 50-60 liraya aldığım 345'ler %25 indirimli fiyatla birlikte 225 olmuş cidden bu öğrencilere çok üzülüyorum, bu zamanda paran yoksa sınav kazanamazsın. eskidendi o çoban birinciler. şimdi 10-15 kitapla sınava hazırlanıp, branş deneme almak bile gidiyor nereyi buluyor. keşke böyle olmasaydı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 24 Temmuz 2023; 13:33:37 > |
TEMMUZ 2023 // YKS KAYNAKLARININ 200-300 LİRA OLMASI (oha)

-
-
allah yardımcısı olsun sınava hazırlanan arkadaşların
-
çok zor hocam, hele de ailesine sırf sosyal ortamdan uzakta kalmamak için dershane dershane diye yalvaranların anne babasına da sabırlar versin. adam asgari ücretle geçiniyor, aşko kuşko kızı sırf asosyal kalmamak için dershane olmazsa olmazım diyor bir dünya da fosforlu kitap aldırtıyor. bilmiyor ki kızı seneye daha kötü yapacak, adamcağız da bi umut gönderiyor
-
şimdi böyleyse sene ortasına ne olur kim bilir. şimdiden denemeleri alacağım sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam valla dershaneler çok pahalı
geçen duydum bi arkadaşın arkadaşın 100kya etüte yazılmış
ben bu sene toplasa 4.5k falan kitap masrafım olmuştur çoğu kitabı attım diye
2.5kda denemeye yazıldım
başka masraf yok
-
2021 martta 3d ayt mat sb 33 liraya almıştım aw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten 2.el almak iyiydi şimdi gereklilik oldu 265 tl ne
geçen sene yazın 500 tlye mat fasiküllerini + sbleri almıştım şimdi 2 kitap alınıyor yuh
-
valla ben de aldırsam aldırırdım da hocam, geçen sene sene başından evle pazarlık yaptım. bana dediler bu sene sana yapacağımız her şeyi yaptık kazanamadın, bu sene napıyorsan yap tek kuruş harcamam dediler. ben de zaten denemeye bedavaya yazıldım, kitaplarım da vardı geçen seneden, çalıştığımı da görünce arada aldılar öyle. sen de yine az harcamışsın, karşılığını da misliyle verdin helal olsun
-
allah razı olsun hocam
En Beğenilen Yanıtlar

çok zor hocam, hele de ailesine sırf sosyal ortamdan uzakta kalmamak için dershane dershane diye yalvaranların anne babasına da sabırlar versin. adam asgari ücretle geçiniyor, aşko kuşko kızı sırf asosyal kalmamak için dershane olmazsa olmazım diyor bir dünya da fosforlu kitap aldırtıyor. bilmiyor ki kızı seneye daha kötü yapacak, adamcağız da bi umut gönderiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X