Şimdi Ara

Temizleyemiyorum!!Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma virüs bulaştı ve hiçbir programla silemiyorum.Spy-sheriff diye bir program IE i açmaya çalıştığımda karşıma resimdeki gibi bir uyarı çıkarıyor.bilgisayara format atmak niyetindeyim ama önce size danışmak istedim.Secure32 adında bi dosya var ve ben onu sildiğimde tekrar oluşuyor :(
    Birde spybot search and destroy herdefasında CoolWWWSearch.WCADW diye bir şey buluyor,ben bunu siliyorum tekrar taratıyorum tekrar karşıma çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoli -- 21 Ocak 2006 13:36:39 >

• kardeş zone alarm ile tarat istersen. sonra hijack iel taratıp reset at.
  • En temizi mahşerin 3 atlısı yöntemini kullan: "spyware doctor + norton + system mechanic" bunların üçünün de makinende bulunmasını ve updateli olmalarını sağla sadece şimdi için değil ilerde de işine yarar.

Spyware doctor: Tüm spyware adware malware vs için oldukça başarılı bir gözcü
    Norton : Yılların antivirüsü
    System mechanic : sildiğin dosyaların geri gelmesini engellemek için kullanacaksın.Bu dosyalar cache'e kaydolduğundan silsen de yeniden çıkarlar.System mechanic bunları silip boşalan yere 10 keze kadar rastgele veri yüklüyor.Bir anlamda dosyayı ordan kazıyor.doctor ve nortonla bulduğun dosyaları bu şekilde silersen bir daha olmayacağını garanti ederim tabii gidip biyerlerden yine bi virüs bulmazsan ;)
  • Norton'dan önce yuklenecek daha iyi yazılımlar var bence.
  • virüs programı olarak avast kullanıyorum,ama bu virüse etki etmedi :(
  • Kardeş, aynı dediğin şey benim win98'ime de bulaşmıştı. Zaten hafiften niyetim de vardı direk format attım.
    Ama sen kurtarmak istersen;

İolo System Mechanic denildiği gibi temizlemene baya yardım edecektir. Ama programı biraz kurcalaman lazım.

Mozilla Firefox + Kaspersky Antivirus + Kaspersky Anti Hacker + System Mechanic kullanılmasını salık veririm ben de. Sanırım en iyi güvenliği bunlar sağlıyor Test edildi onaylandı
  • Kaspersky bencede en iisi ama ben onu ilk kurma girişimimde bilgisayar öyle bi affalladıki bi daha yanına yaklaşmadım.Avast kullanıyorum artık.Buarada problemide hallettim çok rahatladım.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlara çok güzel bir çözüm gösteren bi site vereyim:http://doctus.net/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=28 ben kurtuldum sizede yardımı olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben avast ı tavsiye etmiyorum kullandım ama şu an nod32 kullanuıyorum avast ı kaldırdıktan sonra bir çok virus buldu ve temizledi ayrıca system mechanic indidrdim kullanmak istiyorum ama sistemde virus programı var kaldırın diyor nod32 den de vazgeçemiyorum birden nasıl yapcam bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lehrer

ben avast ı tavsiye etmiyorum kullandım ama şu an nod32 kullanuıyorum avast ı kaldırdıktan sonra bir çok virus buldu ve temizledi ayrıca system mechanic indidrdim kullanmak istiyorum ama sistemde virus programı var kaldırın diyor nod32 den de vazgeçemiyorum birden nasıl yapcam bilmiyorum

system mechanic'in kendi antivirüs ve firewall'u var. Kurarken onların karşısındaki işaretleri kaldırırsanız yani kurmazsanız böyle bir uyarı vermeyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.