Şimdi Ara

TEMİZ MOTOROLA V70 YADA NOKIA 8810 ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 telefonda eski kullandığım telefonlar olup başka hiçbir telefondan bunlar kadar zevk almamışımdır.Elinde temizi olup satmak isteyenler mesaj atarlarsa sevinirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_bryant1977 -- 1 Temmuz 2007; 20:11:45 >

• fiyatları nedir?
    thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi)
    Olumlu alışverişler: 100'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola
  • pardon :) dikkatsiz okudum kolay gelsin
  • bende bi ara ikinci tel olarak 8810 bakıyordum forumdan bi arkadaş 500 ytl demişti hatırladığım kadarıyla 3 tane kullandım bende zamanında neyse uzun lafın kısası sahibinden comda 50-60 ytl ye var 1-2 tane sanırım ufak tefek arızası var tabi cihazların al yaptır güle güle kullan birde alırsan 6.02 yazılımını yükletmeyi unutma yoksa tel kendi kendine kapanıyor nerden mi biliyorum tecrübe
    Alışveriş listem: * miller!!! * Lacrymatoire x 5 * Ghenç * Gerx_16 * maraton * comozor * Kerub * quix * morrigan2 * ea_wanted x 3 * KartalMhoo * Screammm * vanted * kadirt * kentaur * pLayer * Slang_1903 * KuraL_ * ereneren * emre00 * kinetik * Frostbite * seko2001 * MODDA * competition * mitrox * sedoman34 x 2 * portakal * haken * babadagi * Cry of Cyrus * VoodooRush * sakix * vincee * emre_239 * rEaDy_for_aCtion * selchuk_ x 2 * RapStarX * sercan05 * CaReTTa_99 * RED LORD CHE * chevix * ahmettokgoz * Spica * 2_zen * ardasarp * evo_4 * NoPRoBLeMtr * NoSt3am * thetrooper00 * lukesky * oztr * madd_maxx82 * mustang34 * can21 * kater1977 * rapsar * Özgür * Zebze * aemfiel * mehmetdinler * madman1 * abit * Xed * Cözüm Bilgisayar * bbb_2 * SyLaR25 * trulli * azelea * kepirlikerem * GOadvance * Loukas * ykenand *
  • teşekkürler umarım bulurum
  • Bahsedilen 500 YTL lik süper temiz arızasız ve sorunsuz orjinal 8810 cihaz benim cihazımdır. Hala satmadım duruyor. Kullanmıyorum. İsteyen olursa 500 YTL fiyatım geçerlidir.

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-8810-Sifir-Kondusyonda_W0QQidZZ4920490#aciklama

MSN
    atlantisprensi@mynet.com

Satışta ki Ürünlerim;

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=25838
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500ytl mi gercekten ilginç interesting...
    kardes bende 8850 arıyorum fakat temizini bulmak cok zor
    thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi)
    Olumlu alışverişler: 100'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.