Şimdi Ara

TEMİZ KUTULU HTC ONE M7 ( FİYAT DÜŞTÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Marmara Forum Teknosa dan temmuz ayında almış olduğum HTC ONE M7 telefonumu satıyorum. Daha öncede konu açmıştım fotoğrafları eklememiştim. Fotoğrafları ekliyorum ince detayına kadar. Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum. Ürün temizdir. Kozmetik olarak bir kusuru yoktur. Faturasını kaybetmiştim marmara forum teknosadan gidip çıkarttırdım faturayı akıllarda soru işareti kalmaması için. Garanti belgesi kitapçıkları iğnesi faturası kutusu vardır. Kulaklık da var sol tarafı arızalı olduğu için onu içine katmak istemedim. Servise yollamaya üşendim beklememek için servise yollandığı zaman kulaklık değişir fiziksel bir hasar yok çünkü kulaklıkta. Kulaklığı koymadığım için fiyatı 1.100 Tl'den 1.050 Tl ye indirdim hak geçmesin. Hediye olarak da double dip hard shell kılıfını hediye ediyorum. Resimlerde görebilirsiniz. İstanbul içi elden teslim edilir. Diğer şehirlere kargo ile yollanır kargo alıcıya aittir. Önce hesaba para sonra kargo şeklinde olur. Gözüm gibi sakındım kullanırken. Kaçak göçek bir iş yok tamamen ilk kullanıcı telefonu. Alan arkadaşıma hayırlı olmasını dilerim. Fiyat düştü kesinlikle son Fiyat 1000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micozb -- 16 Temmuz 2014; 15:53:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• Up

• İronikas adlı arkadaş tarafından satın alınmıştır. Güle güle kullansın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.