Şimdi Ara

Temel olmadığından mı yapamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum And. Meslek mezunuyum.Bu sene belki inanmayabilirsiniz ama buradaki çoğu kişiden daha çok çalıştım ama nedense hàlà 330 felan yapıyorum.Konular daha bitiremeden sınav geldi.Eski aklım olsa :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 27 Mart 2012; 22:59:54 >

• Ygs konuları 1 ay düzenli çalışmayla rahat bitirebilecek kadar aslında ?
  • dostum sen burdakilere bakma burdakilerin çoğu atıyor bende aynı durumdayım ama yalanım yok 360 sabıt yapıyorum burdakiler 450 den aşağı yapmıyor ygs den sonra dökülür hepsi sadece 1 sene çalışarak 330 a cıktıysan kötü deil sonuçta meslek lisesisin kötü deil yanı durumun
  • bu puanları alıyorsan meslek liseli bir öğrenciye göre iyisin,bence ygs 6 dan marmara üniversitesinde okursun, senin zaten lys konularını halletmen için 1 sene kasman lazım malum okulda görmedin hiçbirşey.
  • Hocam adamlar gördügüm olsun denemede olsun çatır çatır çözüyor bi biz yapamıyoruz.Ygs1 330 felan diğerleri 350-370 değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 27 Mart 2012; 23:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

dostum sen burdakilere bakma burdakilerin çoğu atıyor bende aynı durumdayım ama yalanım yok 360 sabıt yapıyorum burdakiler 450 den aşağı yapmıyor ygs den sonra dökülür hepsi sadece 1 sene çalışarak 330 a cıktıysan kötü deil sonuçta meslek lisesisin kötü deil yanı durumun

Aynen bende sabit 285 300 arası gidip geliyorum ki oldugum denemelerde FİNAL yani ,sorular kazık.Burdakilere bakıp moralini bozma burdakilerin %90 ı zaten aynı anda Türkiye birincisi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.