Şimdi Ara

Temel Liselerin Yaz Kursu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12. sınıf için Fen Bilimleri Temel Lisesine kaydoldum fakat yaz kursu da varmış. Bazı arkadaşlarım 12. sınıf için kaydolmasına rağmen yaz kursuna da gidiyorlar. Bana böyle bir haber gelmedi. Bilen birisi var mı acaba?

• Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende fen bilimlerine kaydoldum ama galiba yaz kursu her yerde yok. bizimkinde yokmuş . beşiktaş bakırköy subelerinde var sadece sanırım :/ yani pahalı olan şubelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kaydoldum temel lise icin fakat beni de cagirmadilar ve aramadilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: minnakkk

Hocam bende fen bilimlerine kaydoldum ama galiba yaz kursu her yerde yok. bizimkinde yokmuş . beşiktaş bakırköy subelerinde var sadece sanırım :/ yani pahalı olan şubelerde

Dostum Beşiktaş şubesindeyim ben. Extra ücret istiyorlar sanırım. Daha okula başlamadan soğudum biraz dershaneden 16 milyar verip yaz kursuna gidememek koyuyor
  • yaz kursu her temel lisenin yok, olanda zaten ek ücret istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Dostum Beşiktaş şubesindeyim ben. Extra ücret istiyorlar sanırım. Daha okula başlamadan soğudum biraz dershaneden 16 milyar verip yaz kursuna gidememek koyuyor

Silivri subesi de bana yapti bunu simdiden soğudum

• quote:

quote:

8bin tl ye sefaköy şubesine kaydoldum. bugün babam taksit için gitmiştide yöneticiyle konuşma fırsatı bulmuş . Bizim şubeye bile 420öğretmen başvurmuş şimdiden . en iyi kadrolar oluşturulacakmis her şube için aynı . Sadece beşiktaş ta öğrenci kalitesi farklı . sefaköydeki insanları çok sevmiyorum ama böylesi daha uygun başka masraflarda oluyor çünkü (servis filan en az 200). Gerçi bakırköy şubesini çok istedim ama babam trafiği çok var son yıl trafikle uğraşma diyip oraya yazdırmadi. trafik sorunun yoksa be mutlu sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

8bin tl ye sefaköy şubesine kaydoldum. bugün babam taksit için gitmiştide yöneticiyle konuşma fırsatı bulmuş . Bizim şubeye bile 420öğretmen başvurmuş şimdiden . en iyi kadrolar oluşturulacakmis her şube için aynı . Sadece beşiktaş ta öğrenci kalitesi farklı . sefaköydeki insanları çok sevmiyorum ama böylesi daha uygun başka masraflarda oluyor çünkü (servis filan en az 200). Gerçi bakırköy şubesini çok istedim ama babam trafiği çok var son yıl trafikle uğraşma diyip oraya yazdırmadi. trafik sorunun yoksa be mutlu sana

Yürüyerek 10 dk dostum valla elimden geleni yapmaya çalışacağım ben de, umarım hepimiz istediğimiz yerlere gireriz

Yaz kursu hakkında bir bilgi var mı peki sizin şubede?

Bizim şube aslında 15dk ama trafik var o yüzden yarim saat suruyor. bu yüzden servis daha rahat .
    bizim şube de yaz kursu yokmuş . Sizin şube de akillı tahta varmı? dershane kendini yeniliycek sanırım .

• quote:

Bizim şube aslında 15dk ama trafik var o yüzden yarim saat suruyor. bu yüzden servis daha rahat .
    bizim şube de yaz kursu yokmuş . Sizin şube de akillı tahta varmı? dershane kendini yeniliycek sanırım .

Dostum ben sadece bursluluk sınavına girmek için gittim şu ana kadar dershaneye onda da tahta vardı ama arkasında akıllı tahta var mı bilmiyorum büyük ihtimal vardır. Ağustosta başlıyor bizimki de
    Bursluluk sınavı mı? bizde yapmadılar ya. bileydim girerdim beşiktaştakine. ağustosta başlancak diye bilgi verilmedi. ama fem e giden arkadaşım var onun ağustosta başlıyormuş .s

• quote:

Bursluluk sınavı mı? bizde yapmadılar ya. bileydim girerdim beşiktaştakine. ağustosta başlancak diye bilgi verilmedi. ama fem e giden arkadaşım var onun ağustosta başlıyormuş .s

Valla bize de vermediler ben sitesinden baktım orda takvim falan her şey var detaylı bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.